A hole on the toilet wall: hi sugar bear!!

Sayfalar

oh my çok çılgın!

21 Mayıs 2008 Çarşamba

hi sugar bear!!

bunu kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama tekrar etmekte bi sakınca görmüyorum evet benim kardeşim bi mal ve dünya üstündeki en uyuz insan..
kendisinden tiksiniyorum..
herneyse ne dicektim.. heh bugün en sonunda requiem for a dream'i izlemeyi başardım..
eğer içinizden yuh onu daha yeni mi izledin filan diyosanız çenenizi kapayın, verseydiniz de izleseydik az yırtmadık kendimizi zamanında.. herneyse bugün okulda izledik..
cidden güzel filmmiş.. en çok o yaşlı kadın en son hayal görüyo ya, yarışmada olduğunu görüyo ve büyük ödülü kazandınız diyo adam sonra oğlu geliyo büyük ödül oymuş filan o kısmı beğendim..
jared leto'ya diycek bişey bulamıyorum.. kendisinin en çirkin olduğu film bu olsa gerek ama köpek herif yine çok tatlı..
kız, aman yarabbim zaten..
neyse güzel şeyler bunlar.. bi de bugün ne kadar uzun zamandır film izlememiş olduğumu farkettim.. ölücekmişim nerdeyse film izlememekten..


bi de dün magnum double'ı denedim.. cidden haz var xD

4 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

öyle bir okul olsun ki,şiddet ve seks içerikli filmler izlenebilsin..
öyle bir okul olsun ki orda birileri birbirini becerirken hocam anal seks hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim densin.(mesela yani)
rüya mı ne?
ya da ortada didi tarzı atışlar yapılmakta.

Adsız dedi ki...

bu filmler sınıflarda izleniyo[ ne havalıyız ki her sınıfta projeksiyon, dvd, vcd, müzik seti, televizyon ve lap top var =DD]; tüm okula cinsel bilgi vermek amaçlı bi' konferansta oturup izletmiyolar yani o yüzden soruları başka seminerlere, başka hocalara saklamak gerek.. hoca sınıftaysa ve film erotik sahneler içeriyosa -ki genelde içerir- filmi daha önceden izleyenlerin uyarısıyla lap top başında oturan arkadaş vasıtasıyla film ileri sarılır.. boş derslerdeyse kasmadan, kasılmadan izlenir.. ha zaten kasılmayan hocalar varsa [ki var] ileri sarma işlemi de es geçilir.. bi' film böyle biter.

Büşra Mutlu dedi ki...

ne güzel söyledin damlacım xD
ve evet ders boştu xD
başka sorusu olan xD

Adsız dedi ki...

burda da ilk cümleme döndük zaten,öyle bir okul olsun ki [öyle ya da böyle]şiddet ve seks içerikli filmler izlenebilsin.
ayrıca rüya gibiymiş hakkaten lüzumsuz biçimde sıralanan onlarca teknolojik alet falan.çok sevindim sizin adınıza>D