A hole on the toilet wall: en di oskır gooz tuu!!

Sayfalar

oh my çok çılgın!

24 Şubat 2009 Salı

en di oskır gooz tuu!!

"izledikten sonra herkes yazar asıl maharet izlemeden yazmakta"mantığından yola çıkarak bi oscar yazısı yazıcaktım..
tamamen sağdan soldan hatta büyük çoğunu gizemden duyduğum şeyler vasıtasıyla adeta biliyomuşçasına, olaya çok hakimmişim ve bundan önceki pek çok girişimimde red carpet'ta uyuyakalmamış son iki senedir izlemeye yeltenmemiş bile değilmişim gibi bi havayla, öyle bi kendindem emin olma hali ve hatta ahvali içinde yazıcaktım, hatta biraz yazmıştım slumdog millionaire filan ama sonradan üşendim açıkçası.. bi tek gizem söyledi yine rob malı çıkmış "hayatımın aşkını bulmak için vampir olmam gerekiyomuş" filan demiş..
kendince kristen'e şey yapıyo..
diyorum o çocuk mal diye ve idda ediyorum beni de oynatsınlar o çocukla bi filmde iki tane de öpüşme sahnesi koysunlar bana da aşık olur.. hatta ben değil saksıyı koy karşısına saksıyla öpüştür saksıya da aşık olur.. yeni ergen gibi mübarek..
sinirlendim farkındaysan.. kahrolası kristen istediğim her şeyi alıyo..
korkuyorum seneye boğaziçi'ne de gelicek diye..


ama duuur tam kaydet' e basıcakken videoyu izledim ve no bebeyim orda kendinden bahsetmiyo ki.. fimlerden bahsediyolar.. edward'dan bahsediyo.. neyse pişman değilim rob'un mal olduğu gerçeğini inkar etmiycem, ama bu tabii ki de ufukta bi rob örünse üstüne atlamıycağım anlamına gelmiyo..

2 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

'hayatımın aşkını bulmak için vampir olmam gerekiyomuş' ksımını ben söylemedim bi defa ama öbürlerini anlattım evet doğru :D

Büşra Mutlu dedi ki...

sen demedin mi be..
neyse artık kim dediyse ondan özür ben gizem dedi sanıyorum.. hakkını yemek istemezdim bilgi kaynağım ama hatırlayamadım valla bak.