A hole on the toilet wall: ayrıntı

Sayfalar

oh my çok çılgın!

27 Mart 2009 Cuma

ayrıntı

şimdi sana hayatımla ilgili bi takım ayrıntılar vericem..
ne işine yarar bilmiyorum ama bil istedim bunları..

*bugün farkettim ki aslında banyo yapmaktan bahsetmesine rağmen, sırf öyle dese karşısındakiler sanki onun hakkında "blabla bu akşam sıcak suyun altında cıbıl cıbıl uuu.." gibi şeyler düşünüceklermiş gibi garip hissiyatlara kapılıp, eylemi "saç yıkamak" şeklinde tanımlayan tek kişi ben değilmişim.. varmış böyle bi güruh.. (güruh dediğime bakma henüz üç kişiyiz ama bunun peşinden gidersek biliyorum ki daha yüksek sayılara ulaşıcaz..)

*yine bugün farkettim ki bunca yıl içimde hintli bi kız varmış da kimse anlayamamış.. çok yakında feysbuk dolaylarında görülücek sanıyorum..

*bi de bugün "saçlarımı yıkarken" farkettim şunu da mesela, eğer bi gün -olmaz ya hani farz-ı misal oldu- bi sevgilim olur da, bi kızda koklayıp beğendiği parfümü alır bana hediye ederse, kıllık yaparım, kıskançlık yaparım, onun gibi kokmamı mı istiyosun, git onu kokla o zamancılık yaparım.. yani çok kesin konuşmiyim tabi ama o an yaparım gibi geldi bi miktar..

*evet faturamın ayrıntılarına da ulaşamadım ayrıca.. bi haftada nası o kadar geldi çok büyük bi muamma şu an..

*telefonum açık ses profil ayarının adı "Dilşut'um (L)" -ki bugün kendisi yaptı bunu, titreşimdeyse "ÖzDaniel <3" ı görüyoruz.. bak bu neyime yarıycak deme, hiç belli olmaz..

*dersanede veli mi ne bi kadın var mesela, taktı bana, kurtulamıyorum.. nerde saçma sapan insan var gelip beni buluyo, tamam sevimliyim, herkesin çoluğuyla çocuğuyla arkadaşlık yapmasını istiyceği türde süper ötesi bi kişiliğim, evet herkes beni çok seviyo ama neysss..

*ders filan da çalışmadım bugün mesela..

*ekşi'de yazar olma konusundaki başarısızlığım sayesinde yedi sülaleye reklam oldum.. her ne kadar onlar beni istemese de ben onları seviorum, fırat'lı temayı da seviyorum.. adı "beslenir ki bu" mu öyle bişeydi sanırım.. bi gün olucak, bi gün..

*otobüste yanım boş olmasına rağmen biri oturmazsa çok geriliyorum, sinirleniyorum, biraz da üzülüyorum açıkçası..

e bu kadar madem..
yaz bunları kenara..
bunlardan sorurum..

3 küçük şişe sallanıyor:

BnYmN dedi ki...

=) çok yararlı bilgiler bunlar
eğitimci yazar kimliğini ön plana çıkarmışsın sanırım =) olmaz ya diyelim oldu da sana benzer biri dünyaya gelir de bu yazılarını okursa mutlu olur kapar bişiler eğitimci kimliğinden bir nebze olsun faydalanır idol olrsn =)
(ne saçma bi yorum oldu bu =))

Büşra Mutlu dedi ki...

öyle deme bünyamin hiç de saçma bi yorum olmadı.. aksine övüldüğpüm bi yorum oldu ki burda en çok tercih ettiğimiz yorum türü de bu olyuo xD

BnYmN dedi ki...

tencere-kapak ilişkisi geldi aklıma nedense :D