A hole on the toilet wall: beynimi yedim galiba

Sayfalar

oh my çok çılgın!

19 Mayıs 2009 Salı

beynimi yedim galiba


bendeki dejavu durumları farklı bi boyutta seyretmeye başladı artık..
hani normal şartlarda o anı ikinci kez yaşıyomuş gibi olursun ya bende farklı işliyo biraz işte..
bişey oluyo ahanda daha önce oldu bu.. ya da gördüm/okudum/duydum bunu diyorum ama işte burda olayın bitmesi gerekirken çok net bi şekilde devamında neler olduğunu da hatırlıyorum.. sonra şöyle olmuştu sonra böyle olmuştu diyebiliyorum.. al işte az önce daniel'in status'üne baktım "was reading The Gruffalo with Sandrian yesterday evening. I woke up 11 hours later, still with my clothes on. Feels like my first night of real sleep for some three years. Ahhh!" yazıyo.. ama yemin edebilirim yani daha önceden bunu okuduğumu çok net hatırlıyorum.. dilşut'a söylüyorum böle böle.. o diyo ay yerim, ne tatlı.. ben fesatlaşıyorum olayı bambaşka yerlere çekiyorum filan.. oldu bunların hepsi biliyorum..

6 küçük şişe sallanıyor:

dilsad dedi ki...

peki ya ben neden hatırlamıorm :İ

Büşra Mutlu dedi ki...

işte bunu bilmiyorum.. belki de zamanda bi kırılma yaşandı ve ben hayatımın belli bi bölümünü tekrar tekrar yaşıyorum.. aynen.. tekrar tekrar.. olamaz mı dersin?

dilsad dedi ki...

belki de sürekli aynı konuşmaları yapıorz ve sen oysden bunları daha önceden yaşadım sanıyorsun. aslında sadece tepkiler aynı konular aaynı daniel aşkı aynı vs vs.

Not: Eğer sen haklıysan zamanda kırılma olayını ben diil sen yaşadıysan bu hayatı asla affetmiyeceğiim.

Not 2: Evet okdr canım sıkılıo ki bunda bile duygu sömürüsü yapcak bişi buldm.

Ahan da söyliceklerim bu kdr.

Büşra Mutlu dedi ki...

daniel'in sandrian'a kitap okurken uyuyakalıp 11 saat sonra üstündeki kıyafetlernen uyanmasını nası konuşmuş olabiliriz xD
kesin kırılma gerçekleşti, ahanda yazıyorum buraya xD gerçi şimdi farkettiğimize göre döngüyü bozmuş olabilir miyiz diyorum acaba.. gerçi kim bilir belki daha önceki seferlerde de bu farkındalığa ulaşmıştım ha? ya da belki de ben her farkettiğimde en baştan başlıyodur.. mesela belki de yarın sabah kalkıcam ve formamı giyip tahtada öss'ye 100 gün yazısını görücem "niye yenilemediniz bunu? beyza daha gelmedi mi?" diye sorucam.. ya da belki de ben bi 9'um.. biliyodum allahın sevgili kuluyum işte.. nası the nines'daki adam mutfakta o post it'i buluyosa ben de daniel'in status'ünü gördüm.. eheh en baştan beri biliyodum zaten ben de bi farklılık olduğunu.. 9 bilinci var bende..


ayrıca kıskanma hemen tamam mı xD

dilsad dedi ki...

sen 9 fln olamassın sen 8 olursun anca xD

Büşra Mutlu dedi ki...

7 olmaktan iyidir bebeyim en azından koalaların telepati yeteneği var xD