A hole on the toilet wall: eski defterleri karıştırdım bi miktar

Sayfalar

oh my çok çılgın!

20 Mayıs 2009 Çarşamba

eski defterleri karıştırdım bi miktar


en son ne zaman girdiğimi hatırlamadığım myspace profilime sercan sayesinde az önce girip baktım.. panoma en son bırakılan not 2007 tarihliymiş.. o notu bırakan çocuğu da hatırlıyorum, taksim yaa ordayız hep biz takılıyoruz, benim ortam taksim tadında kasıntı bi tipti, ama sanırım imaj yenilemiş kıllı bağrını açmış, takmış boncuklu kolyesini.. ilginç şeyler bunlar hep tabii..
herneyse bi de yine daha 2009'a iki yıl varkene, ben tinimini bi lise 2 öğrencisiykene yazılmış bi blog entrysi var ki aman allahım dedim nası çılgın bi hayatmış benimkisi.. nası bi anı yaşamak, nası plansızlık programsızlık, hayatın yeniliklerine açığım, şaşırmayı seviyorumculuk aklın hayalin durur.. ahanda o malum entry..

i used to be afraid of darkness..
uncertainty
about the things that had happened around me used to scare me..
i used to want to know everything about what would happen next.
but i've realised that life is funnier with surprises!!
so turn off the light and enjoy the darkness..
im sure u'll love it xD

hayır nası bi havalara girip yazdıysam.. yok efendim hayat süprizlerle daha eğlenceliymiş.. duyanda napıyorum sanır.. peh.. karanlık korkumun geçtiği filan da yok ayrıca hala gayet karanlıktan korkan bi insanım.. bi de farkındaysan ordaki kabak gibi past perfect yanlışından bahsetmiyorum bile xD herneyse işte zamanında çok istemiştim herkes myspace kullansın diye ama türk insanı sevmedi sevemedi anlamadığım bi sebepten..





2 küçük şişe sallanıyor:

emo_kid_212 dedi ki...

so turn off the light and enjoy the darkness..
im sure u'll love it xD

HAHAHAHAH bu ne yaa :D iyi ki büyümüşsün :D

Büşra Mutlu dedi ki...

ben de öyle diyorum işte iyi ki büyümüşüm xD