A hole on the toilet wall: başlıkların yarısını başlık bulamamamla ilgili şeyler yazarak geçiştiriyo olmama kaç puan?

Sayfalar

oh my çok çılgın!

21 Aralık 2010 Salı

başlıkların yarısını başlık bulamamamla ilgili şeyler yazarak geçiştiriyo olmama kaç puan?

 naber?

yüzyıllık yokluğumun hayatınızda herhangi bi boşluk yaratmadığını umuyorum. sonuçta iletişim halinde olduğumuz insanların gerçek bi hayatlarının olması hepimizin hayali.

sigortalar kurumucu amcaların sigortamın aktif olup olmamasına kendi kendilerine karar vermelerine bayıldım. aylar ve yıllar sonra kalkıp göz doktoruna gitmişim ve karşılaştığım şey sigortanız aktif görünmüyo. devamında: neden? aktive edilmemiş. şu an herhangi bi devlet hastanesine gidebilirsiniz ama özel hastanelerde olmuyo. e ben belgelerimi bırakmıştım geçen sene. olsun yine de aktif olması lazım. normal muayene olsam? 50 lira. hayatta vermem.

bi insan düşünün ki görünüm itibariyle chris martin'in yandan yemişi olsun. adı da miles davis olsun. gerçekten miles davis olsun. evet o çocuk bizim okulda. börekçide çok saçlı çocuğun hemen yanında. "ya bi çocuk var chris martin'in yandan yemişi" dediğinin ertesi günü bu mu diye facebook profilini çıkartabilen insan da buracıkta. adını söylerdim amma çok da ifşa etmeyeyim diyorum. şayet bi takım insanlar bu araştırmacı ruhumuzu çok daha farklı değerlendirebilirler. halihazırda içinde bulunduğumuz çukura (bkz.: itülü erkekler gibisiniz) başkalarını da çekmenin alemi yok. hem çocuk çirkin zaten, kendisine yan gözle bakmıyoduk falan falan.

öte yandan bi anda gelen ben sana yardım edebilirim istersen de duyunca insana keyif veren türden. hani sadece şu teklif bile insana kendini iyi hissettiriyo, bütün gün sevgi doldum yeminle. büşra kalp kalp.

bugün humanities quizini önüme dayamayarak bana hak ettiğimden kat kat daha iyi davranan hayatıma teşekkürlerimi humanities metinlerimi okuyarak iletmeyi planlıyorum.

öte yandan, ben mesela, uçarım mesela, yerlere göklere sığamıyorum.

uçtum.

3 küçük şişe sallanıyor:

feanor dedi ki...

bi de bu var ki, bence can:
http://wordandimage.files.wordpress.com/2009/06/trust-me-im-lying.jpg

Büşra Mutlu dedi ki...

ehey güzelmiş cidden. göz mıncırıyo accık gerçi ama olsun

Sercan Guls dedi ki...

aaah bebeyim aylarca seni çok boşladım. ama sen de beni boşladın göt. ikimizde birbirimize hiç bi şekilde yorum morum atmıyoruz. kendimi çok suçlu hissettim ve saatlerdir blogunu okuyorum. en son okuğum yazıya gelen kadar okudum ve gözlerim ağrıdı. seviyore. kıps.