A hole on the toilet wall: İşte bu gerçekten çok ilginç olucak

Sayfalar

oh my çok çılgın!

12 Aralık 2010 Pazar

İşte bu gerçekten çok ilginç olucak




Bi süredir merak içindeyim insanların hakkımda ne düşündüğü hususunda. 

Sonuçta dışarıdan nası göründüğünü merak ediyor insan.

Her neyse dolayısıyla ben de bu postu buna ayrımaya karar verdim. 

Olay çok basit, hakkımda ne düşündüğünüzü adsız bi yorum halinde bırakıyosunuz..

Ne düşündüğünüz derken hatıra defteri formatı değil tabii ki de bahsettiğim, içinizde kalan, zamanında söyleyemediğiniz, ya da söylemek için fırsat kolladığınız ama hiç bi zaman söyleyemeyeceğiniz -çünkü asla, kimseyle aram kötü olmaz- şeyleri ifade etmek şeklinde. arada üç beş güzel kelam duydum diye de mızırdanmam tabii..

her neyse o halde
let the confession monday begin  


ps. hala pazar gününde olduğumuzun elbette ki farkındayım.

10 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

benim herkesle aram çok iyi tavrın fazla itici. herkesi sevemeyeceğin o kadar açıkken neden öyle gibi davranıyosun ki?

Adsız dedi ki...

kanke çok feci bir kelime. bence yani.

Adsız dedi ki...

naber?

Adsız dedi ki...

topuklu sana yakışıyor :P (S)

Adsız dedi ki...

bence bana daha çok yakışıyo..

Perfecktus dedi ki...

büşra sevişelim mi?

öyle zamanların moda esprilerini takip eden, apaçilerin varlığı üzerinden kendi entellektüel seviyemi ispatlamaya çalışan, serdar ortaç gerçeğini inkar edip varsa yoksa idil biret diyen bi adam değilim diyebilirim, ama demeyeceğim. çünkü ben her gün bir yeni apaçi grubu üyesi ve sabri sarıoğluyla ilgili esprilere gülen ortalama bi türk genciyim. seninle ilgili biraz kendini fazla önemsediğini düşünüyorum(ki önemsememek kamuflajı altında yapıyorsun bunu) yani bütün ortalama türk gençleri gibi söylediklerinin insanları güldürebilmesi için tuhaf kelimeler seçiyorsun, seçtiğin kelimelerin sonuna "s" sessiz harfini getirmen yüzümde küçük bi buse uyandırmıyor dersem yalan olur ama o kadar, artık türk insanı türk malı dizisine gülmeyecek seviyeye gelmeye başlıyor büşra. artık bill cosby diye biri yok. bişeyler yazabiliyor olmançok güzel, yazdıklarınla insanlara farkındalık yaratman da güzel(farkındalığın da snin de canın cehenneme diyebilirsin.de.)ki farkındalık yaratmak gibibi amaç gütmediğini umuyorum, sonra saçların güzel, bi de gözlüklerin var, gözlük iyidir.sonra sosyal bir hayvansın ki bu da güzel, ama kötü yanlarını güzelleştirmiyor bunların hiçbiri.

bu kadar çok laf edipde hiçbişey söylememek olsa olsa süleyman demirele yakışırdı umarım bana da yakışmıştır.

dipnot:büşra iyidir, hoştur, yalnızdır, kanka olur ama sevgili olmaz çünkü akıllı kızları türkler sevmez. kır dizini otur büşra.

Adsız dedi ki...

Ben seni çok seviyorum arada fotoğraflarını like edip postlarına yorum atıyorum. Aynı üni.de değiliz pek tabi böyle kanka gibi de değiliz ama olsun ben seni çok seviyorum. Sen beni seviyor musun yoksa sadece hani böyle bi tanıdık olsun iyi olsun bulunsun mu diye düşünüyorsun hiç bilmiyorum. Saygılar.

Adsız dedi ki...

zeki birisin bence, orjinal fikirlerin falan var böyle, sosyalsin bi de...
ama ne biliyim samimi olmadığın insanlara gösterdiğin samimiyet bence senin samimi olmadığını düşündürüyo. (garip bi cümle)
yapmacık gibi gülüyosun. ama belki tarzın budur.
iyisin ya iyisin, binlerce insandan iyisin

Adsız dedi ki...

Önceki yorumların birinde bir arkadaş "kanka olur ama sevgili olmaz çünkü akıllı kızları türkler sevmez" demiş ya.Bak işte ben de o laftakinin tersiyim.Akılsız kızlardan dolayı hayattan soğudum.

İstiyorum ki müzikten, sinemadan,dünyada gelişen olaylardan konuşalım.Bir şey sorduğumda bilmiyorum cevabı almıyım bir kez de ya!Facebook kurtçukları,gidin 2-3 tane genel kültürünüzü artıracak dergi okuyun.Yok mu lan sizin hobiniz mal türk dizileri dışında! Bi enstrüman çalın,bi sevdiğiniz yönetmen olsun, bi kaliteli talkshow izleyin(misal conan), bi internetten kitap sipariş verin, ingilizce öğrenin 5-10 kelime, filan filan...

Anlayacağın ben akıllı kız seviyorum Büşra.Anlaşılmak-anlamak istiyorum.Ve burada sana milyonların gözü önünde çıkma teklifi ediyorum.Cevabın olumlu ise ve dersen ki nasıl kavuşacaz,buluşacaz buraya cevabını bildir post olarak.Gerisini de bana bırak...

Büşra Mutlu dedi ki...

yok bırakmıyım bence ben onu öyle