A hole on the toilet wall: "not defterlerim olmadan asla"

Sayfalar

oh my çok çılgın!

26 Aralık 2010 Pazar

"not defterlerim olmadan asla"



adeta sabahtan beri ders çalışıyorumuşum gibi bir ruh daralması içindeyim ama aslında çok çok az şey yaptım şu gün içinde. neyse ki saat daha çok erken, gece başlamadı bile.

itici insandan daha acıklı bi şey varsa o da itici olup üstüne bi de kendini "sevimli, tatlı, şeker" falan diye nitelendirme hatasına düşen insan. kızmıyorum bak, üzülüyorum.

öte yandan, ben kendimden "harika" diye bahsetmeyi seviyorum.

bundan 20 yıl sonra arkamdan "evde kalmış" diye konuşuyo olucaklarını hepimiz biliyoruz. öte yandan bu -cidden pardon ama- paranın amına koymuş olduğum gerçeğini değiştirmiycek. o saatten sonra kimse de gelip onu yüzüme söyleyemez zaten.


psikoloji finalinin sadece son 3 üniteden olacağını öğrenmemle birlikte insanlığa olan inancım arttı. dünya belki de o kadar kötü bi yer değildir ha?

hayatımın hemen her döneminde harka insanların arasına düşüyor olmamı şansa bağlamak istemiyorum. hani o yolların kesiştikten sonra aynı tarafa yönelmesinin bi sebebi olmalı? (kendi kendine gizli övgü)

öte yandan geçen bükarnaval'da, keyfim yerindeyken, neşeliyken falan yanlışlıkla tanıştığım -aslen biri önce gelip tanıştı, sonra diğerini tanıştırdı-  iki insan var ki kendilerini hayatımda istemediğimi daha nası belirtmem gerektiğini bilmiyorum. ciddi saçmalar ve neden ısrarla muhabbeti ilerletmeye çalıştıklarını anlamıyorum. bu arada o akşam dilşut'u da kendileriyle tanışırmış olmam ve kendisini de içinde bulunduğum çukura çekmiş olmam baya iyi.

görüldüğü gibi egomun azıcık parlatılmasına ihtiyacım var şu sıralar. az katlanıcaksınız artık..

yora dinledim. canlı dinledim. bayılınası insanlar, bayılınası müzik falan.

hazal'a toplamda 1 (bir) hafta tatil veren okulu ya da yetkili insan her kimsen, FAK YU. o da insan. üstelik mandıracılık ve süt ürünleri de okumuyo yani, onu okusa neyse. ya da jetonoloji mühendisliği falan.. (az kişinin anladığı şakalar)

bizim de tatil manasız uzun mesela. 1 aydan fazla tatil ne demek yahu? bi ortasını bulamıyolar. hayır her boşlukta "avrupa'ya kaçan" öğrencilerin var geziyolar falan okey de, ben de varım kanke. ben de evde oturuyorum bi ay, onu napıcaz?


kaçtım o zaman.
kaçıyorum zaman zaman.

6 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

ama JETONOLOJİ harika bir bilim adı olmaz mıydı. of, annem bazen çok komik olabiliyor büşra.

iki çeşit megaloman vardır. magalomanlıklarının altı dolu olanlar ve boş olanlar. sen harikasın kanke. seninkinin altı dolu. sen güzelsin.

o bümkarnaval insanlarını da çok merak ettim. bence perşembe günü falan bi görüşelim artık şöyle uzun uzun. börekçide falan.

uzun tatil de insanın okuldan yabancılaşmasını sağlıyor. mesela hiç ders çalışmadığım ortaokul yıllarımda falan, üç aylık yaz tatili sonrası kendimi yazı yazmayı unutmuş şekilde buluyordum. ama üniversitede iğrenç bir ders temposundan sonra bir aylık tatil harika bence. evde oturmak istemiyorsan seni edirne'ye, jetonologların arasına bekliyoruz. ben bir hafta falan orada olucam.

seni seviyorum. erkek olsaydım çok başka bir ilişkimiz olabilirdi büşra ahaha (inceden yazmalar)

Büşra Mutlu dedi ki...

evet abi artık zamanı geldi de geçiyo bile. GÖRÜŞMELİYİZ..

ayrıca birbirimize kalıcaz gibi zaten sonunda hehö

ayrıca sağol lan.

feanor dedi ki...

:kalp: jetonoloji :kalp:

1 AY NE LAN?

Büşra Mutlu dedi ki...

öyle valla bildiğin bi ay tatil var. muhtemelen arkasında biz bu çocukların ağızlarına sıçıyoruz anca kendilerine gelirler gibi bi kafa var.

feanor dedi ki...

Duy Marmara diyorum.

Büşra Mutlu dedi ki...

MARMARA DUY!