A hole on the toilet wall: her taraf beyonce doldu ama hiç biriniz jay-z değilsiniz

Sayfalar

oh my çok çılgın!

7 Ocak 2011 Cuma

her taraf beyonce doldu ama hiç biriniz jay-z değilsiniz

 
 
bu blogda erkeklere sesleniyorum

"o kız neden bebek gibi konuşuyo?"

sizin egonuz yüzünden canım. illa kız kısmısından üstün olduğunuz hissiyatını yaşayabilin diye, kendi kendinize bunu başarmanız mümkün olmadığından, çünkü artık kol kası bi anlam ifade etmediğinden, sizi kendinden yukarı itmeye çalışmaktansa kendini aşağıya indirmek daha kolay olduğundan.

yoksa
  • artık bütün kızlar torrent kullanmayı biliyo. bilgisayar kullanmak marifet değil ve hayır internetin kuralları aksini iddia etse de internette kızlar da var. "yaaa canım bunu yükleyemedim yükleseneeee" yalan.
  • ömründe iki kere kuaföre gitmiş, fön çektirmiş kızın sıcağa dayanıklılık eşiği eline damlayan iki damla çaya tepki vermiycek kadar yüksek.
  • bize fazla acı gelen bi şey tükettiğimizde "ayy ayy hoff hoff çok acı hooff hu hu hu öfle öfle dudaağaaam yanıyööööö" nidaları eşliğinde zıplamak doğal bi tepki değil, tamamen artificial, biraz daha çaresiz, biraz daha narin, biraz daha korunmaya muhtaç görünmek için.
örnekler çoğaltılabilir ama gerek yok, ne demeye çalıştığım belli.

bilin diye

8 küçük şişe sallanıyor:

Gözde GÜL dedi ki...

ben bu numaraları yapmamakla hata mı etmekteyim acaba?
kocamdan iyi bilgisayar kullanıyor olmamın,sıcak suya tepki vermememin yahut evimin içinde yakaladığım 2 hırsızla boğuşarak site ortasına kadar gitmemin kocam tarafından biliniyor oluşu vs vs.
yanlış yolda mıyım ne?

dilsad dedi ki...

beyonce birazcık seviyordur tabi jay-z'i.

Büşra Mutlu dedi ki...

ahaha "koca" olduğuna göre kabul etmiş bu halinle sanki, bu dediklerimiz daha tavlama safhasında oluyo. of insanların makyaj yapma diyen sevgilileri var ya, olduğu gibi kabul etme olayına bayılıyorum. ayrıca baya iyimişsin kült ablası, hırsızla boğuşmak falan, çok başarılı hehe


bence de beyonce birazcık seviyodur jay-z'i hehe

İngilizce Gramer Kılavuzu dedi ki...

Makyaj yapma derler ama boya küpüne batan kıza "vay be doğal güzellik işte" diye mal bir tanımlama yapabilirler :D

Komşunun tavuğu komşuya kaz karısı kız görünürmüş misali, hangi tipte olursa olsun tüm yabancı dişileri tanrıça ilan ederler. Sözde "böceğüüüüm, aşkuuum" diyen, bebekçe konuşan ve kendini sevimli & savunmasız gören kızlardan iğrenirler, ama iki gün sonra öğrenirsin ki gitmiş onlara evlenme teklif etmişler - hem de evlenmenin ne saçma bir şey olduğundan bahsederken :D

Dolu muyum ne?

nam-ı diğer dedi ki...

örnekler adeta yardırıyor panpa naayys

Büşra Mutlu dedi ki...

dolu musun ne? ama haksız değilsin sanki :)

önrek bizim işimiz kanke

Unknown dedi ki...

Başlık mükemmel.

Büşra Mutlu dedi ki...

ahah di mi? bence de şimdiye kadar yaptığım en isabetli başlık seçimi olabilir :)