A hole on the toilet wall: öğretmenm canım benim canım benim

Sayfalar

oh my çok çılgın!

24 Kasım 2008 Pazartesi

öğretmenm canım benim canım benim

hayatımın en garip üç diyaloğunu düşündüm bugün gelirken..
aralarında bi sıralama yok..
rasgele yazıyorum

*yaz günü dışarda karşımda bi arkadaş, resmen dekolte giyme sınırlarını zorlamış olmasına rağmen "ben dekolte hiç sevmem" muhabbeti yapmıştı.. bi üstüne "bak en dekolte bunlar.. çünkü daha fazlasına gerek yok.. ucuz duruyo diye eklemişti.." bişey diyemedim.. içime attım.. pek diyalog olmamış gibi ama neyse..

*lise 3'e geçtiğimiz yaz.. şaşırtıcı bi şekilde param var.. d&r'dayım elimde alıcağım bi cd -ki o zamandan beri cd almadım- kitap bakıyorum.. iki tane fazla girişken emo kızcağız yanıma gelip "sen rakçı mısın?" dedi.. boş bakışlarım karşısında bozuk ingilizcesiyle "fell out boy'u dinliyo musun?" dedi.. özenle dökülmüş görünümü verilmiş tırnaklarına bakıp "fell diil be o fall allah belanızı vermeye" diye düşündüm.. akabinde msn istedi, verir gibi yaptım, ortamdan kaçtım..

*ve sıralama yapsaydım 1. sıraya yerleşicek olan diyalog. ayrıntılarıyla anlatmıycam zamanında yazmıştım burayada.. doruk noktası teyzenin "annen şefkatli midir?" sorusu oldu..




bi de son senede daha bi güzel daha bi anlamlı oluyo öğretmenler günü..
nası ayrılıcam bilmiyorum :/

2 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

kime göre neye göre demek istiorm sadece büş.

Büşra Mutlu dedi ki...

sana göre, bana göre..
bazı insanlar fazlasıyla ayıcıklaşmış ve olmaması gereken şeyler olmuş olsa da okulumdaki son öğretmenler gününü güzel hatırlamak istiyorum..