A hole on the toilet wall: dilko'da bi gün

Sayfalar

oh my çok çılgın!

27 Mayıs 2009 Çarşamba

dilko'da bi gün

bu sabah kurtlar vadisi pusu tişörtüyle sivri burun ayakkabılarını kombinlemiş çocukla, sabahın 9'unda burma buram alkol kokan uzun saçlı çocuğu aynı potada eritebilmiş üstüne baharat olarak iç çamaşırı dükkanı vitrininde ön kısmında kartal resmi olan slip erkek donunu eklemeyi başarmış semtime hayret ederken günümün bu kadar güzel geçiceğini tahmin edememiştim açıkçası..
sabah gittim dersaneye mutluyum tabi çarşamba çarşamba bi kaç saat ismail hoca görmek hem de saatlerce.. güzel şeyler bunlar tabii.. hatta dur tam adını yazıyım (ismail değirmenci) da google'da kendini aratan insanlardansa eğer rastlaşır belki.. işte yine harikulade bi (bikaç hatta) ingilizce dersi sonrası üzüldük bi miktar, gitmek istemiyoruz olduk..
sonracığıma ders bitti.. kantindeydik biz ozan geldi, diğerleri yemek yemeye gidiyolarmış ben gelmiycem dedi.. oturuyoduk sonra acıktık biz de hadi biz de gidelim yemek yiyelim dedik madem.. giderken yolda cem'le karşılaştık sinirlenmiş geri dönüyomuş onu da kattık önümüze makarnacı yolu tuttuk ki aslında diğerleri de ordaymış.. kendisine tommy vercetti diyiceğim insanoğlu birazcık sinirlerimi bozsa da, oldukça keyifliydi bence.. yani tommy insanı yüzünden biraz ara bozan, kötü insan durumuna konduk ama onun dışında kimse bu düşüncede değildi ve açıkçası onun ne düşündüğü de pek umrumuzda değil.. yalan söyledim, hiç umrumuzda değil.. herneyse takıldık işte makarnacıda, ordan matematik dersine gittik, azıcık beynimizi yedik;
azıcık dediğim seval en son kendi kendine konuşuyodu..
çıktık elif hocanın odasına gittik yaklaşık 1.5 saat ordaydık etkin hoca filan da vardı, murat hoca geldi sonra gitti, ayçalar gelid bi ara filan sürekli bi hareketlilik..
sonra hocam dün ozan'la üç saat oturmuşsunuz üstüne biz de üç saati buldurttuk..
etkin hoca'yı pek tanımadığım için uzaktan uzaktan seviyodum ama şimdi evet cidden çok tatlı yahu..
resmen dersanemi çok seviyorum, ve kahrolası bitiyo..
üzülüyorum..
haa bi de eğer ki bi gün öğretmen olursam nolur kendi dersanemde oluyum tamam mı xD gerçi öyle bi planım yok şu an ama hani olur ya hayat şartları belli olmaz..
çok seviyorum ben bu insanları xD

2 küçük şişe sallanıyor:

dilsad dedi ki...

biş bnmde artık bi twitterım var. kullanıcı adınn neydi kuzum :)

Büşra Mutlu dedi ki...

hee gördüm az önce.. hatırlamıyorum bushu ya da mushroombrain olsa gerek xD