A hole on the toilet wall: herkes uyurken bilgisayarıyla hasret gideren insan

Sayfalar

oh my çok çılgın!

29 Haziran 2009 Pazartesi

herkes uyurken bilgisayarıyla hasret gideren insan

leyla ablanın bilgisayarımı alıp vermediği saatlerde kanal 7 dolaylarında yarış babam yarış diye wipe out çakması bi programa rastladım ki kendisi dünyanın en tırışka programı olabilir.. köy gibi bi yerde eşeklerin üstündeki amcalar teyzeler ellerinde sopalarla balon patlatıyo filan.. böyle garip garip düzenekler kurmuşlar bi şeyler.. en azından bi kere izlemelisin bi daha böyle bi şey bulamazsın..


ayrıca behlülün duvar kağıdı olan joker resmi için amca yaz bilmem kaça gönder nedir yahu? bi kere şöyle bi cümle kurarak heath ledger'ı mezarında ters çevirdin, kendisine parandeler attırdın, jack nicholson amca duysa muhtemelen o üçgen kaşlarını kaldırır şeytani bi ifade takınırdı bunu da gözardı ettin hadi, en nihayetinde evet olayı behlülün duvar kağıdına kadar indirdin de o amca ne arkadaş? şunların hepsine anlam verebiliyorum kendimce ama şu amca olayına bi açıklık getiremiyorum..


bi de şunca zaman çatır çatır dinleyebildiğim sourberry'i tam nihayet gökyüzünde karpuz kesen kırgızları yakalamışken çalıştıramamamı neye bağlıyosun?

1 küçük şişe sallanıyor:

betty puf puf dedi ki...

Talih diyorum, haftaya acısını çıkarırız inşalah :)