A hole on the toilet wall: ilk ve umuyorum ki son

Sayfalar

oh my çok çılgın!

14 Haziran 2009 Pazar

ilk ve umuyorum ki son

önceki gece
12:30 gibi gözkapaklarım kapana kapana yatmaya gittim.. bütün gün dolandık zaten yorgunluktan ölüyorum.. sağa dön yok, sola dön olmadı, sırtüstü cık, yüzüstü ı ıh.. lanet.. gece lanet olası saatlerdir yuvarlanıp duruyosun yatağın içinde, uyuyamıyosum bi de utanmazca çişin mi geliyo diye kıza kıza tuvalete yollandığımda saat 03:30 gibi bişeylerdi.. bunal, tişört değiştir tekrar yatağa.. sağa dön, sola dön olmuyo.. hayır bunun sebebi bariz bi şekilde öss olmasına rağmen zihnim başka şeylerle meşgul, mezuniyette bokuma benzicem diye üzüldüm mesela sabaha kadar.. uykuya dalarken güneş yeni yeni beliriyodu ufukta..

sabah
aa kalktın mı? uyudun mu diye sorsana önce bi.. hii uyuyamadın mı? nolucak peki?(panik) bişey olmicak alla alla (gergin)

aradılar.. iyi misin? iyiyim.. heyecan? yok.. hadi bakalım yaparsın sen.. benim de umutlarım o yönde..

okulda
eski binaya gircez.. hangisi eski bina? (kapıda alttaki eski üstteki yeni yazıyo) alttakiymiş.. soralım bence birine.. anne yazıyo alttaki işte.. yok yok soralım.. anne yazıyo ne sorucaz saçmalama.. türküz biz yazıdan anlamayız.. anne!!

kapıların açılmasını beklerken

zihmimin gerilerinde ohaa çocuk çok tatlı..

sınıfta
sıra no 2.. kitapçık b.. heyecanlanmam lazım benim bi saniye kaybedicek çok şeyim var ben bi sene hazırlandım hedeflerim var neden heyecanlanmıyorum yahu bi gariplik var.. başlayabilirsiniz.. hadi hayırlısı..

matematiğin ortalarında
lan lan lan bi saniye resmen şu an içini doldurduğum her yuvarlak hayatımın geri kalanını etkiliycek.. ohaa ne biçimmiş..

çıkışta
nasıldı? oha harikaydı süperdi çok güzeldi.. gerçi sosyalde batırmış olabilirim ama onun dışında harikulade, süper.. oh oh iyi bari..

bundan yaklaşık bi saat sonra didi'yle birlikte dersaneye gittik.. televizyondan soruların cevaplarına bakıyoruz.. sınav salonunda yok bi şey yahu, gerilmeyin nedir yani diye takılan, millet zangır zangır titrerken coolluğundan taviz vermeyen büş gitti yerine başkası geldi.. matematiğin ortalarına geldiğimizde midesi bulanan, buz gibi olmuş elleri karıncalanan bi büş vardı.. bitti, hafifledik.. mutlu muyum? galiba.. yani mutluyum ama korkuyorum biraz.. sosyalim iğrenç (6 yanlış) ama sanırım genel olarak bi sıvama durumu varmış sosyalde.. buna güveniyorum şu an.. gerçi diğerleri iyi.. ohh..

neyse yds var işte haftaya bakalım asıl önemli olan o..

2 küçük şişe sallanıyor:

StummScream dedi ki...

Hep şu sıcaklar ve kafalara takılan bir sürü saçma sapan şeyler uyutmuyor insanı çok iyi bilirim =))

ÖSS'yide takma bu kadar kafana illa süper bir üniversiteden mezun olman gerekmiyor sokakta ne üni. mezunları var. Bırak bunu üni. okuyacam diye kayışı koparanlar var =))

Büşra Mutlu dedi ki...

yoo illa süper bi üniversiteden mezun olmam gerekiyo.. hatta bu herhangi süper bi üniversite değil, en iyisi olsun ki kendimi seviyim.. açıkçası şu an üniversiteye diploma alınan yer gözüyle bakmıyorum, öyle düşünseydim inan hiç umursamazdım bile ama benim için o kadar basit değil..