A hole on the toilet wall: beynim aktı

Sayfalar

oh my çok çılgın!

26 Temmuz 2009 Pazar

beynim aktı

*şu renholder'ı tersten dinleyince maynard'ın danny lohner hallelujah dediğini duyma hikayesi var ya hani.. iyi güzel, adamlar aşmış götürmüş insanlar zaten şaşırmaya bile gerek yok ulan nerden akıllarına geldi bele bele şeyler? diye ama şunca zaman ben şeyi bilemedim nası dinliyosunuz olum şarkıyı sondan başa doğru?

*bi ayak bileği fetişistiyle birlikte olma ihtimalim bi burun fetişistiyle birlikte olma ihtimalimden bile daha az.. neden hep fetişistler peki ya? şeklinde sorulması muhtemel ve mantıklı soruyu mesela diyorum şeklinde geçiştirdikten sonra en babayiğit deveyi hörgücünden utandırıcak boyutlardaki burnumu bile ikinci plana atan ayak bileklerime geri dönmek istiyorum ki kendilerine bilek dememeliyiz çünkü kendileri hala bacak.. şaka maka bildiğin fred çakmaktaş'ınkiler gibi ayak bileklerim var haberin olsun..

*turkcell 3G reklamındaki kızların ağzının ortasına yapıştırasım gelmiyo deme sakın, yalan kötü bi şeydir ve sırf muhalefet yapmak için kötü insan olmanın alemi yok.. biliyorum o kızları görür görmez üstlerine kusmak reklamı gördüğünden beri senin de en büyük emellerinden biri haline geldi..

*bi kot bi tişörtle güzel olan kız olmak için neler vermezdim yahu.. hayır çünkü bi kot bi tişörtle güzel olan kız ruhu taşıyorum aslen ama olay sadece ruh kısmında sınırlı kaldığından bi kot bi tişört uygulamaya geçirildiğinde -ki çok sık geçirilir, hatta geçirilmediği durumlar daha az aslında- bi kot bi tişörtle hiç bi şeye benzemeyen kız oluyorum.. gecenin üçünde şahsımdaki özgüven, özsaygı, özbişeyler göz yaşartıyo farkındayım iğneleyici sözler söyleme içinden çok ayıp.. (ayrıca kimyada başında öz yazan bütün o şeyler maddelerin ayırt edici özelliklerinden bunu da söylemem neye yaradı bilmiyorum ama kendisi kimyaya yönelik tek bilgim olduğu için günlük hayatta her fırsatta kullanarak aslında fenden anlıyorum ben imajı yaratmaya çalışıyorum zihinlerde)

*tamamen başkalarının kitap ve cd'leri odaklı devam eden kültürel hayatım resmen ölü vaziyette.. bi sene önce aldığım kitaba haaala başlayamadım, utanıyorum resmen.. ama söz bak 28'inde gökçe gidince zaten gezme tozma kalmıcak bende, evde bütün gün filme kitaba vururum herhal.. ya ne yabacağıdım?

*dün de kabalcıya gittik demiştim.. karın ağrıları içerisinde kıvranırken kendimi attığım koltuğun çocuk edebiyatı bölümünün karşısında olduğunu ve üstünde çocuk edebiyatı yazan rafların harry potter'larla dolu olduğunu bilemezdim pek tabii.. kaç sene oldu bunu kabul etiremedik arkadaş asabiyet yapıyo artık iyiden iyiye harry potter çocuk kitabı filan değil yahu.. tepemin tasını attırıyolar..

*bende inek tipi varmış ya.. gökçenin arkadaşı dedi, alınma ama sen de biraz inek tipi var zaten dedi, alınmadım ama şaşırdım biraz insanlar genelde gerizekalı zannediyolarmış gibi geliyo bana..

2 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

merhaba sayın blog kişisi,
daha önce bi blogum olmadı(yani normal bi blog sitesinde olmadı, yoksa biz de amatör takılabiliyoruz yani! [neden sinirlendiği anlaşılmayan kız modu-vol2:pms muhabbetleri])
ama sana bikaç ipucu verebilirim sanırım.

öncelikle bi şarkıyı tersten ve en ucuz yoldan dinlemek istiyosan işte sana önerim:
windows'un hali hazırda bi ses kaydedicisi var hani
(benimki ing, normal menüye göre şöyle: start/all programs/accessories/entertainment/sound recorder)
burdan istediğin bölümü kaydedebilir ve sound recorder'ın minik tatlı penceresinde *öhm* bulunan yukardaki menüde effects'ten reverse'e basabilirsin (iğrenç bi cümle yapısı) ve tataaam şu an ters dinliyosun adamım!

bir ikincisi olarak, facebook'ta
"TurkceLL rekLamındakİ merAk ne güzel ŞeY diYen 3 saLağı öLdürmK isTeyenLer" (aynen bu şekilde) grubuna katılabilirsin(benim de üye olduğum)

3-dar kot ve bol beyaz tişört dene. ya da saçmalıyorum.

ayrıca kabalcı rocks. sence de sattıkları fırçalar ve tüm yağlı boyalar şirin değil mi :)

son olarak möö.

dipnot:kitap olayını atladığımı düşünüyosun.

not2:evet atladım.

bu yazıyı kim mi yazdı?
bir dost

(allahım hep bunu yapmak istemiştim niahahaeiohe (aslında hayattaki tek emelim bu değil ama gerçekten eğlenceliymiş be))

ve daha da güzeli (haydi hanımlar maddeler halinde)
1-en yakın arkadaşlarından biri değilim
2-ipuçları yukarda, kız olmam, facebook'unda olmam ve 3g reklamındaki o 3 kızdan nefret etmem gibi.
3-bu da benden kolpası: facebook'ta kendi açtığım ve ":)" ifadesine karşı çalışan bi grubum var. btw resimle en ufak bi ilgim bile yok.

a a bi de buraya bi yorum yapıldığında mailine bi bildiri gönderilip gönderilmediğini bilmiyorum ama bana gönderilmiyo, o yüzden geri dönemicem sana. (kim olduğumu bulma durumun dışında)

4-(nerden çıktı bu 4) çok önemli bi insan değilim bütün bunların sebebi için (bkz: aşaaa)

sıkıldım işte ya.
çüüz.

Adsız dedi ki...

bu arada ayak bileğini atlamışım gerçekten de.