A hole on the toilet wall: değişim

Sayfalar

oh my çok çılgın!

29 Temmuz 2009 Çarşamba

değişim


kıyafet alışverişi yapmak iyice amele işi gelmeye başladı.. ben istiyorum ki biri gitsin bana seçsin, alsın gelsin.. aldıkları tam zevkime uysun, üstüme de tam otursun, kombinasyon derdim olmasın, halihazırda var olan kıyafetlerimle ve ayakkabılarımla şahane dursun.. çok şey mi istiyorum? istersem olur bence..


o değil de bu sabah resmen siz gidin ben alışveriş yapmak istemiyorum dedim, hala şaşırıyorum kendime..

4 küçük şişe sallanıyor:

StummScream dedi ki...

Duygularıma tercüman olmuşsun yalnız benim için iş biraz daha kolay siyah kot'un üzerine ne giderse alın small olsun =D

Büşra Mutlu dedi ki...

kız kısmısı için de öyle kolay olsa keşke :D yok önü çok açık, yok boyu kısa, yok çok uzun, çok dar, çok geniş.. bi yığın dert..

mimi wonka dedi ki...

Şaşırılacak bir şey değil, ayakkabı alışverişi dışında kıyafetlerimi ablam annem ya da kardeşim alıyor benim. 3-5 yıldır bu böyle hiç bilmem öyle gidip eşya seçtiğimi, en son liseden arkadaşımın düğünü için zorla bişiler almaya gitmiştim odur yani...

Ama uyarıyım tembelleşiyor insan, kendi işlerini yapmaya üşenmek bu bizimkisi, hee bence sorun yok çünkü, zaten benim ruhum yaşlı maabadım rahat.

Büşra Mutlu dedi ki...

benim işimi yapan yok ama işte, kırk yılda bir ortaya çıkan kıyafet alma şansımı böyle tembelliklerle tepiyorum, sonra da ağlıyorum sağda solda kıyafetim yok diye :D:D