A hole on the toilet wall: gelinli damatlı yazı

Sayfalar

oh my çok çılgın!

3 Temmuz 2009 Cuma

gelinli damatlı yazı


az önce bıcı bıcı yaparken aklıma geliverdi şu evleniceğim insan napıyodur acep şu an muhabbeti, düşünmeye başladım.. tabii hemencicik aman da bizim kız amma meraklıymış evlenmeye filan gibi bi düşünce doluşmasın zihninize, yok öle bişey de hani en nihayetinde yaptığın iş köpürt duruladan ibaret olduğu için insanın bişeyler düşünmesi gerekiyo, bu sefer de bu oldu işte.. düşündüm filan en sonunda kendisinin şu anda havuz başında harikulade vücudunu sergilerken bi yandan da kendisine göz süzen kızlara "hiç birinizi beğenmiyorum, 34 beden giyinmeniz, ince uzun bacaklarınız filan hiç umrumda değil.. hokka gibi burun da hiç sevmem zaten.. benim hayatımın kadınına baktığın an karadenizli olduğunu anlayabilmelisin.." demekle meşgul. canım yaa, yerim. böyle işte, çok tatlı di mi?

herneyse sonra da şu ben evliliğe inanmıyoruma takıldı kafam.. hani var ya şimdi öyle tripler "ben evliliğe inanmıyorum.." e haklısın tabi, evlilik inanılıcak bişey değil en nihayetinde, +ayy geçende hübere ablam evlendi -hıı, ben inanmıyorum ona +niye be evlendiler işte ordaydım neyine inanmıyon? -yok bence evlilik diye bişey yok, inanmıyorum, yok öle bişey uydurma bunlar, beyninizi yıkamaya çalışıyolar hurafelerle.., hayır nerden tutsan elinde kalır, +yaa sence kırmızı mı daha çok yakıştı? -ben bilmem evliliğe soralım o daha iyi anlar +yaa ben evliliğe inanmıyorum, yalan söylüyo bazı bazı.. gibi gibi. hayır banane evlenmezsen evlenme de evlenenlere niye bok atıyosun arkadaş.. sen istediğin anda yanındakini bırakıp gitme hakkını göklere çıkarmak için şuncacık yepisyeni evli çiftlerin karşısına geçip malsınız olum siz, aşkınızın da değeri yok, attığınız imzayla kirlendi artık o filan diyosun, bak karşı komşuya yapmışlar aynından çocuk iki ayda dertten kederden gollum gibi oldu, kıymetlimisss diye bağırıyomuş bazı geceler evlilik cüzdanını açıp açıp.. yazık valla.. diyceğim odur ki evliliğe inanmıyorum demeyin, açık açık söyleyin işte evlenmicem senle, işler o kadar da ciddiye binmesin, başka seçenekleri değerlendirmesem bile bi gün değerlendirebiliceğim fikri hoşuma gidiyo falan filan. eheh ama böyle söyleyince diğeri kadar havalı olmuyo di mi :D neyse bitti, bu kadardı evet.

7 küçük şişe sallanıyor:

orlando dedi ki...

belki de evleniceğin şu anda kişi blog blog seni arıyodur bu yazıyı görünce bir kaç saat önce yaşadığı şeyleri bilebildiğin için seninle tanışmak isteyecektir...

Büşra Mutlu dedi ki...

ahah olabilir de daha nerden baksan 10 yıl var evlenmemize gelmesin bence hemen..

persephone dedi ki...

evliliğe inanmak ya da inanmamak, işte bütün mesele bu

Büşra Mutlu dedi ki...

bu espri yapılmadan eksik kalırdık bebeyim sağolasın :D

persephone dedi ki...

tamam tamam şımartma beni:D:D

orlando dedi ki...

10 yıl dediğin hemencecik geçer...
hem evlenceen kişi evliliğe inanmıyodur 10 yıl sonra inanır..

buna kim inanır....

ahh yapmamalıyım...

Büşra Mutlu dedi ki...

eheh ben kadınımı şımartırım arkadaş :P


evet orlando bence de yapmamalısın :D