A hole on the toilet wall: Harry Potter and the Half-Blood Prince

Sayfalar

oh my çok çılgın!

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Harry Potter and the Half-Blood Prince


melez prens'i izledim bugün sonunda.. bi ay oldu vizyona gireli farkındayım ama bundan önceki girişimim en yakın sinemada türkçe dublajlı verildiğini farkedip, uzaklara gitemeye de üşenmem sebebiyle istenen şekilde sonuçlanmamıştı, ben de kasmamıştım aman da izliyim diye..
her neyse gittik işte bugün ve çıktığımda kendisiyle ilgili "beğenmedim ben" yorumunda bulunanlara şaşkınlıkla bakma isteğiyle doluydu içim dışım..
yani kitabı açıkçası çok beğenmemiştim ben de diğer harry potter'lar gibi değil gerçekten,
geçiş kitabı gibi,
hani son kitapta olucaklara zemin hazırlamak için yazılmış bi kitap..
ve gerçekten merak ediyodum yani hani o kitabı nası izlenebilir yapıcaklar diye ama boşuna meraklanmışım, resmen şahane olmuş..
bundaki gerilim diğer kitaplardaki kadar yüksek olmadığından olsa gerek,
tamam mağara filan da o kadar en nihayetinde,
komedi öğelerine daha fazla önem vermişler.. hatırlat bi daha bi filmi anlatırken komedi öğesi dersem geri dönmemek üzere gidiyim buralardan, kimseye bunu yapmaya hakkım yok.. özellikle harry felix felicis'i içtikten sonra profesör slughorn'un Harry! sine Sir! şeklinde karşılık verirken öyle bi surat ifadesi takınıyo ki normal şartlarda şahsıma hiç sevimli gelmeyen bi insan olmasına rağmen izlerken kendisini makas manyağı yapma isteğime engel olamadım..
onun dışında yine bi sürü güzel sahne vardı tabii de şimdi anatmıyım uzun uzun ne gerek var..
her neyse mesajlı cümlemi kurup, gereken kurumlara da bi miktar nefret kustuktan sonra gidiyorum o zaman..
öhöm demek ki neymiş, istenirse olmaz denilen filmler bile şahane olabiliyomuş, keramet yönetmendeymiş, zamanında azkaban tutsağı gibi şahane bi kitabı mahveden Alfonso Cuaron'a burdan sevgilerimi sunuyorum, yıllar geçti öfkem geçmedi Alfonso, ne güzel kitaptı azkaban tutsağı ne biçim çektin onun filmini lanet adam!



bi de söyliceklerim bitti sanmışım ama bitmemiş meğer, draco malfoy resmen kurtlar vadisi olmuş yahu bi de rupert'ın büyüyünce böylesine şeker bi insan olucağını tahmin edebilmiş miydin?

5 küçük şişe sallanıyor:

BnYmN dedi ki...

büşraaaaaaağğğğğ :Ş:Ç

Büşra Mutlu dedi ki...

sensin büşra >D
nooldu bünyamin beynini mi yedin çocuğum :D

BnYmN dedi ki...

hayır bahçeme baktım :Ç :D

Büşra Mutlu dedi ki...

yıhahahahahaaaaaahahahahhh.. sana demiştim tanrılar seni gazabımdan korusun diye :D yapmicaktın bünyamin, bahçemi soymicaktın :D

sltn dedi ki...

büş kesinlikle katılıyorum.. filmden çıktıktan sonra "merlinin sakalı aşkına amanın ne de güzelmiş sevmeyenler halt etmiş. insanı da onca güzel mi ki acep diye streslere sokuyolar bi de" biçiminde söylendim.