A hole on the toilet wall: annemle olaylar bambaşka boyutlara taşınıyo

Sayfalar

oh my çok çılgın!

2 Eylül 2009 Çarşamba

annemle olaylar bambaşka boyutlara taşınıyo

annemin uzun zamandır süren sen beni niye okula götürmek istemiyosun? konulu duygu sömürülerinin ardından hadi gel istiyosan ama bişey yapmıycaksın zaten yani dışarda bekliyceksin kayda almıyolar velileri zaten ama sen bilirsin demiş ebeveyniyle kayda giden insan olmayı anneciğimin kalbi kırılmasın diye kabul etmiştim ancaaaaaaaaaak annemin bu durumu kızı yarın kayda okula götürüyoruma çevirmesi için 24 saat bile gerekmedi.. sağa sola yarın olmaz kızı kayda götürcem diyo. kim kimi kayda götürüyo aceba? şeklinde bi soru yönelttiğimdeyse insan annesine böyle yapar mı yaa? diye karşılık veriyo.. koyverdim gitti artık napayım.

8 küçük şişe sallanıyor:

Alper dedi ki...

Kendi kendine gelin güvey olmanın canlı örneğini izlemişsin :D

Büşra Mutlu dedi ki...

sorma ya bi şey demiyorum ama kendisine..:) kenara itilmiş gibi hissediyomuş, üzülüyomuş.. bunca yıl ben yapıyodum her bi şeyini şimdi büyüdün de bizi sallamıyosun diyo.. ben de al anne dedim bütün evrak işleri senin olsun :)

Seren dedi ki...

ya öyle deme benm annem babam ve ablam geldi =) ben bilmiyordum velileri içeri almadıklarını .. binanın içine almıyınca çok bozuldular =).. ve dışardaki veli topluluğu kesinlikle çlok komikti.. herkeste bi hayal kırıklığı falan ..=)

nam-ı diğer dedi ki...

aa hani annem yalnız kalmasın diyeydi? annem çok üzüldü bunu duyunca. oturdu ağlıyo resmen kadın. asiye hanıııım yapmaycaktııın diye.

Büşra Mutlu dedi ki...

ouww seren seninkilere fena olmuş ama yok bizimkiler en başından beri içeri giremeyeceklerinin farkında.. babam kasmıyo bile de anneciğim duygusala bağladı..


didik o annemin bahanesiymiş ben de öyle sanıyodum ama derinlerde bambaşka sebepler yatıyomuş k, bu duruma üzülmdim annem beni mehtap teyzeden daha çok seviyo diye üzülcek halim yok en nihayetinde
:)

e.ay dedi ki...

büşra benim valide peder ankaraya geldiler be! kendileri bunun bir zevk olduğunu söylediler. biz anlayamayız heralde. diyeceğim o ki bırakta yaşasın annen o zevki.=)

dilsad dedi ki...

yarın anne babalarımızla görüşmek üzere öyleyse :D

Büşra Mutlu dedi ki...

yeeeey :)