A hole on the toilet wall: haydar haydar

Sayfalar

oh my çok çılgın!

22 Ekim 2009 Perşembe

haydar haydar

ben yabdım


burnumun tek tarafı çok fena tıkalı. düzeltememekteyiz kendisini. alev alev yanmasını göze alıp viks -vikis- bile sürdüm ama yok. yeterli oksijen alamıyooooooooorm.

aslında o alamıyooorm hasibe hoca içindi. kızceğizinin kınası vardı bugün, çağırmıştı bizi de. unuttuk ama gitmeyi. kader kizmet tabii bunlar hep.

meltem cumbul'un güzel bi kadın olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışıyorum ayrıca şu sıralar. baya baya güzel.. hatta şöyle söyliyim bayaaaaaaaaa güzel. şaşkınım.

üniversite hayatımın ilk bi aydan biraz fazlası sonrasında söyleyebiliceğim bi şey var ki o da en güzel yanının "ay bugün maillerime kontrol etmedim yaaa" artizliği yapmama fırsat sağlaması olduğu. teşekkürler üniversite hayatı.

aslında üniversite yazmak benim için çok zor. hep yanlış yazıyomuşum gibi.. ünüferste mesela daha doğru hissettiriyo.

erkek cinsi genel olarak mı ortalıkta boxerıyla gezmekten zevk alıyo, yoksa bizim yurdun ilk kat sakinlerinde hafif bi teşhirci ruh mu var çözebilmiş değilim henüz. hayır bari o kadar dar olmayaydı hayvan herif! bu konuyla ilgili yiğidin malı meydanda diyen ilk insanın ense köküyle bizzat ilgilenicem

odacak stardolls oynuyoruz.

artiz diye sanat şeysi açıcam (o kadar uzak olmak ki şeysi yerin kullanıcak başka bi kelime bulamamak) amblemi art|iz gibi bi şey olucak.. "hayatınızda iz bırakacak bi sanat anlayışı için" gibi bi taraflarımdan uydurduğum çok bariz tırışkadan bi kaç sloganın gazetelerin haftasonu eklerinde yer aldıklarından emin olduktan sonra, bohem bi kafeye çekilip duyarlı olmadıkları zamanlarda film festivalleri ve az kişinin bildiği gruplardan başka bi şey konuşmayan kızların yorumlarını dinliycem. sanatla ve sanatçıyla bi alıp veremediğim yok.. canım sıkılıyo.

luxus dinliyorum. çok eylenceli bence.

2 küçük şişe sallanıyor:

sltn dedi ki...

heyyy ben 2 yıldır stardoll oynuyorum! yazıyı okumadan resmi görünce ve ben yaptın yazısını görünce bu bu bu stardoll o may gaşş bu saç, duvar, avize o may gaşşş diye binbir sey geçti aklımdan :D

Büşra Mutlu dedi ki...

500 tanesi o may gaşşmış zaten, 501 de sen ona :D