A hole on the toilet wall: sengelmezoooooooooldun

Sayfalar

oh my çok çılgın!

6 Ekim 2009 Salı

sengelmezoooooooooldun

*bugün sınıfımın normal halini anlatan notlar almıştım sağa sola bakaraktan ama mal telefonum nası başardıysa silmiş.. yazamıyorum yani, hayırlısı..

*gün içinde yaptığım en büyük keşif bulutlara bakıp "aa simpsons bulutu olmuş bunlar" diye sevinmenin çok saçma olduğu.. evet cidden saçma ama bunun ne kadar saçma olduğunu düşünmeye harcıycağımız zamanı the simpsons çizerlerinin ne kadar gerçekçi gökyüzü çizdiklerini takdir ederek de değerlendirebiliriz ki şu sözlerimden olumlu yaklaşalım zırvalıklarına sardığımı sanma sakın..

*bi de bu pırlantalı iç çamaşırları neyin var ya, he işte onları kadınların değil erkeklerin giymesi lazım bence.. sonuçta pırlantayı daha çok seven ve güzel bulan kim? kadınlar. o zaman erkek kısmısına giydiriceksin ki amacına uygun olsun.. kadının kendi kendini çekici bulmasının ne faydası var değil mi ya.

*oda halkı olarak çok tembeliz arkadaş.. herkeste bi ödev yapmayı erteleme durumları söz konusu.. sadece bi kişi var baya bildiğin ders çalışıyo o da sabaha yastıkla boğulmuş bulunursa hiç şaşırmıycam.

*ahah benim bunu yazığımın sabahı (ki yarın sabah yazsam daha kolay olucaktı neden kastım bu kadar inan ben de bilmiyorum) kendisi boğulmuş bulunsa ve suç üstüme kalsa.. aman yareppim.. valla ben yapmadım, yapmam yani öyle şeyler.. saçmalama olm.

*hatta şimdi de bunu aleyhime delil olarak kullanabilirler. "nerden biliyodun öyle olucağını?", "özellikle yazdın ki şüpheleri ortadan kaldırmak için de mi çakaaaal" deseler ne derim bilmiyorum.. resmen boğazına kadar kahve tonlarında katı atığa batmış durumdayım.. dua edelim de kimse ölmesin.. ya da ben bunları siliyim.. yok yok kimse ölmemesi için dua etmek daha güzel bence..

*o değil de yazıcak bi şeylerim olması durumunu çok özlemişim.. seviyorum blogumu, yirim.

3 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

ne yani şimdi bok yerine "kahverengi tonlarında katı atık" deyince şirin, duyarlı, hanım mı oldun?

ayrıca yine "o değil de..." biliyosun bağımlılıklar kolay kolay terk edilmiyür.

o değil de(;P) yarın erken geliym diyorum accık, yurtta mı olcan?

Alper dedi ki...

Yurt hayatı candır, süperdir.

Öldürmeyin lan, doğal ortama kısa sürede adapte olur o...

Bi bakıyosun herkes geçerken o sınıf tekrarına kalıyomuşşşş

Büşra Mutlu dedi ki...

üzgünüm didi yorumunu ertesi gün sabahın onbir buçuğunda okumuş olmam gerçekte acı verici ve bilmiyorum şy saatten sonra evet yurttayım demem bi şey ifade eder mi :w sen gel bacım ben hep yurttayım sabahları uyuyo olurum muhtemelen, dürtükle kalkarım böle şeyler :)



yok yahu adapte olucak gibi değil, gidiyo ders çalışıyo sürekli.. genetik galiba abisi de öyleymiş.. çift anadal + bölüm birinciliği gibi hayvani şeyler yapmaktaymış.. anlam veremiyoruz..