A hole on the toilet wall: ben uyarımı yaptım

Sayfalar

oh my çok çılgın!

16 Kasım 2009 Pazartesi

ben uyarımı yaptım

minimum 9 saat uyumadan kendine gelemeyen bi insan olarak, halihazırda mahvolmuş uyku düzenimi de göz önünde bulundurdum ve yarınki sınava uykumu almış bi şekilde girme ihtimalimi hesapladım. sonuç çok açık: 0 (yazıyla sıfır)

böylesi bi olasılıkla okan bayülgen'i izlememem pek de mümkün değildi pek tabii.. hele de banu güven denen süper insan da konukların arasındayken (allahım nolur ilerde ben de böyle oluyim başka bi şey istemiyorum.. bi tek şey var ek olarak bunun zorluğuyla ilgili espri yapan arkadaşlar belalarını bulursa da oldukça hoş olur.)

her neyse sonuç olarak yarın sabah çok erken kalkıcam ve uykumu alamamış olucam. "az uyuyunca daha enerjik oluyorum ne garip"in yarınki sınavda da işe yarıycağını umuyorum ama olur da yaramaz, sınavım kötü geçer, insanlar karşıma geçip "ayy sen ne biçim dilcisin bıdı bıdı" der beni sinirlendirir diye peşin peşin uyarıyorum. demedi demeyin..

o değil de erdil yaşaroğlu amma tatlıymış yanaklarını mıncırasım geldi.. "bu arada ilk defa gönül olur dedim. aa niye burda oldu ki bu?" karikatürleri komik değil ama..

3 küçük şişe sallanıyor:

Alper dedi ki...

Hocana iletelim bunu, ona göre değerlendirsin sınavını da ayağını denk alsın...

nam-ı diğer dedi ki...

ama banu güven... neyse sustum.

Büşra Mutlu dedi ki...

asrın essay'ini yazdım bugün hoca ağlıycak bence..

didi banu güven - bana güven benzerliğinden şaka çıkartmaya çalışıp çirkinleşme allaşkına :D