A hole on the toilet wall: kibarlıktan kırılıyorum

Sayfalar

oh my çok çılgın!

19 Kasım 2009 Perşembe

kibarlıktan kırılıyorum

şimdi bazı bazı çok sıkılıyorum ve talihlinin birini komple feysbuk olsun, msn olsun hayatımdan çıkarıyorum. iki hamleyle hayatımdan çıkmasından anlıycağın gibi zaten hayatımda filan olmuyolar da işte her neyse. ya da ne biliyim kendisinden çok sıkıldıysam bi noktada patlayıp bunu belli ediyorum o sinir haliyle ki bu gibi anlarda bi insanın ulaşabileceği maksimum iğrençlik seviyesine ulaştığımı söylemeden edemiycem.

bütün bu bana ne ulan üzülürse üzülsüncülüğümle yaptığım ani hareketlerden bi kaç gün sonra bu insanlar gelip bana sen bana böle böle yaptın, neden yaptın tiksiniyo musun benden diyolar ve o zamana kadar çoktan eski yumuş kalpli halime dönmüş olduğumdan çok üzülüyorum ve yalandan yok yahu kafam bozulmuştur ondan kişisel algılama filan bişiler kıvırmaya çalışıyorum. ama yok işte öyle bi şey. eğer seni terslediysem, ya da ordan burdan sildiysem bilinçli yapmışımdır bunu. pek şükür kafa yerinde ve teknolojiden de az biraz anlıyorum, yanlışlıkla insan silmek filan hiç yapıcağım şeyler değil. hadi öpüldün.




çok kendini beğenmiş bi yazı gibi oldu ama yok aslında ya. hani insanlardan sıkılırsın ya. bana öyle oluyo işte. çok sıkılıyorum. yoksa her yanımın nolur büş bizi de sev diyen insanlarla dolu olmadığını sen de ben de çok iyi biliyoruz.

2 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

yav beni de mi sildin daha konuşamadan naptın:D

Büşra Mutlu dedi ki...

ahah yok be henüz msn'e girmek nasiB olmadı :D:D