A hole on the toilet wall: School of Rock izlediğime o kadar sevindim ki hiç adetim olmadığı halde baş harflerini büyük yazdım

Sayfalar

oh my çok çılgın!

26 Kasım 2009 Perşembe

School of Rock izlediğime o kadar sevindim ki hiç adetim olmadığı halde baş harflerini büyük yazdım


yaklaşık bi hafta önce didi'nin filmdeki bi ayrıntıdan (ki izlerken gözlerim kendisini aradı ama bulamadım) bahsetmesi üzerine evet artık izlemenin zamanı gelmiştir diyip indirmiştim kendisini ama izleyememiştim. izledim bugün. hatta az önce ve gerçekten, gerçekten şahane eğlenceli film. resmen çok güldüm. eğlencelik filmler top 5'ime çok rahat girer (bu da bambaşka bi filmin konusu ya neyse iki gündür jack black görüyorum)

bi sürü şahane espriye doluydu ama jack insanı "i've been touched by your kids.. and i'm pretty sure that i've touched them." diyince kendimden geçtim resmen. mtv'ye laf sokmalar (sokma filan değil resmen dayamaydı ya o neyse), read between the lines, çocukların hiç kimseyi tanımaması, jack'i mimikleri, bi sürü bi sürü şu an aklıma gelmeyen şey. bu kadar klişe bi konu bundan daha güzel olamazdı heralde.

o zaman duayla kapatayım hele. God of Rock, thank you for this chance to kick ass. We are your humble servants. Please give us the power to blow people's minds with our high voltage rock. In your name we pray, Amen.


bayıldım ulen. bi daha mı izlesem.



ayrıca o bas çalan kız çok karizmatikti, küçücük kızı kıskandım resmen. gerçi şimdiye eşek kadar olmuştur.

2 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

jeremy spoke in class today.

Büşra Mutlu dedi ki...

göremedim işte. halbusi ona hislenip da indirivermiştim. kader kısmet bi dahakine.