A hole on the toilet wall: nutella'ya laf söyletmem ulen

Sayfalar

oh my çok çılgın!

23 Ocak 2010 Cumartesi

nutella'ya laf söyletmem ulen


bi insana uyuz olmam için çok da büyük ve sağlam sebeplere ihtiyacım olmadığını hepimiz biliyoruz ama bu sefer bahsedeceğim insan grubuna duyduğum nefreti kendi içimde mantıklı temellere oturttum. bi dinle bak. şu sıralar sırf daha karizmatik görünmek adına popüler olana bok atmayı kendine görev bilmiş insanlardan tiksinmelerdeyim. ve bu söz konusu insan kümesi içinde en çok gözüme batan grup "nutella ne yeaa hepiniz artizsiniz, çokokremden, şokelladan hiç de farkı yok bile" savunucuları. algıladıklarını nasıl bi zihinsel süreçten geçiriyolarsa artık, karşılarındakileri kahvaltı masasına koyduğu şeyden prim yapmaya çalışacak kadar çaresiz, kendilerini de buna karşı geldikleri için (çikolataya karşı gelmek ne demekse artık) kahraman gibi görmeyi başarıyolar. hayır düşünüyorum, facebook'ta "solcu bi anne babanın çocuğu olmak" konulu yazılar paylaşan, eurovision'da birinci olan şarkının bi anda hayatının şarkısı olduğunu zanneden gerizekalı yeni ergen için bile fazlasıyla çocukça.

hayır sevmiyosan sevmiyorum de ya da ne biliyim cidden arada bi fark olmadığını düşünüyosan "bence arada fark yok yeaa" de.. pahalı geliyo ondan alamıyorum diyosan e gir koluma birlikte gidelim bim'den ucuz ve kalitesiz gıdalarımızı birlikte alalım ben her hafta yapıyorum bunu ki zaten diğer çikolatalardan da daha pahalı olduğu şehir efsanesi, baktım fiyatlara hiç de öyle bi şey yok..

her neyse demem o ki rahat bırakın şu nutellayı da nutella severleri de. sinirleniyorum. uykum geldi karnım da aç zaten, haftalardır da nutella görmemişim aklıma vurdu gece gece.. off.

7 küçük şişe sallanıyor:

ismaail pertev dedi ki...

populer olanlara saldirma degil ama multinational sirketlerin gelip ulkemiz piyasasina saldirmasina karsi durus gosterenleri karizmatik gorunmeyle suclaman biraz abes kacmis. Ramazanda iftari acarken bile masanin ortasina coca cola sisesini sanki ibadet edercesine yerlestiren insanlarin oldugu ulkede yadirgamiyorum sizi. tuketerek mutlu olan insanlara herzaman daha fazlasini vermek zorundasiniz aksi taktirde bir kisir donguye girerler ondan sonra ver elini zanax ver elini prozac. nutella yiyenlerde olusan depresif bir tepkiyi gordum sende! kan sekeri seviyesindeki dalgalanmalar serotonin seviyesini etkiler ve yillar suren bir surec sonunda psikolojik problemler yaratmaya baslar!

Büşra Mutlu dedi ki...

bu aydınlatıcı konuşma için çoook teşeeekkürler ismaail perteev. ben de diyorum neden geceleri kendimi jiletleyesim geliyo? fişe takılı saç kurutma makinesini su dolu küvete atma eğilimim nedendir? meğer nutelladanmış.

o değil de coca-colayla çok aram yok bak.. en sevdiğim multinational burger king :/

ismaail pertev dedi ki...

Burger kingi de seviyorsan buyuk ihtimalle eksisozluk yazarisindir kusura bakma simdiye kadar soylediklerimi geri aliyorum bu arada soslarinizi artik parayla veriyorlarmis senin adina da uzuldugumu soyliyim.

Büşra Mutlu dedi ki...

çok sağol canım benim ama fazla hırpalama kendini nolur.

ismaail yine dedi ki...

bayan oldugunuzu farketmemisdim tekrar ozur dilerim saygisizlik icin, blogunuzu okumaya da basladim. kendimi affettirmek icin size hot chocolate ismarlayabilirmiyim hemide starbucks da ;-)

Büşra Mutlu dedi ki...

o değil de başkalarının kılığına girmek çok ayıp biliyo musun? blogger ortamında başkasının nickinin kullanıp, oymuş gibi konuşmak da böyle bişi oluyo.

ismaail son defa dedi ki...

kimden bahsediyorsun anlamadim ama bunlarin hepsini ben yazdim ip nodan kontrol edebilme imkanin varsa bir bak! sicak cukulata teklifini reddettigin anlamina mi geliyor simdi bu! teklifimi tekrar degerlendirip ozelden mesaj gecersen sevinirim
mayhem1453@yahoo.co.uk