A hole on the toilet wall: ortaya da böyle salata filan bi tabak alalım biz.. içecek ne olsuuun.. ben kola alıcam, sen ne istersin canım?

Sayfalar

oh my çok çılgın!

1 Mart 2010 Pazartesi

ortaya da böyle salata filan bi tabak alalım biz.. içecek ne olsuuun.. ben kola alıcam, sen ne istersin canım?

naber?

sonunda yurdumcuğuma dönmüş, bi internet bağlantısına ulaşabilmiş vaziyetteyim. evde internet hala kesik, biraz daha kalsam çok kötü şeyler olucaktı.

ben yokken 1 kişi gitmiş 83 olmuşuz, gözümden kaçmıyo tabi. kim olduğunu da bulurum aslında, herkesi de teker teker biliyorum çünkü nerdeyse de beni istemeyeni ben niye istiyim moduna girdim. bi triplendim kendi kendime. hıh dedim, pöh dedim, peşinden mi koşucam bi de dedim, olmadı geçtim aynanın karşısına "get over it!! move on büş, moove on!!" diye telkinlerde bulundum. iyiyim ama şimdi.

veterinere gittim bugün. merve hoca yavru kedi bulmuş okulun önünde, onu eve alıcaktı, dedi götürelim bi veterinere baktıralım ettirelim. ben de gittim onla. hayvan seven insan gördüm, bi mutlu oldum bişiler. valla bak böyle veteriner adam filan nası seviyo kediyi, nası seviyo. öbür taraftan veteriner bi kız geliyo o da ordan anam canım hallerinde. hayvan seviyorum, hayvan seven insanı daha bi seviyorum resmen. ayrıca kedi de çok tatlı. kedi diyorum çünkü daha adı yok. m ile başlayan kedi adı önerilerine de açığız bu arada.

dün de 192837645789 yıllık arkadaşının doğumgününü unutan insan oldum resmen. aslında unutmadım da tarih olayını biraz aklımdan çıkarmışım. ben daha var diye düşünürken, dün gece saat 4 civarı "lan!? bugün ayın kaçı kiieğ?" diye fırladım ayağa. hani 4 saat önce gelse aklıma tarihe bakmak "ahaha özellikle sona bıraktım, bakalım nabıcaksın diye bekledim" filan gibi gubidik triplere girebilirdim ama olmadı. hayırlısı artık.

hafta sonu up'la up in the air'i izledim. up çok güzel, acayip tatlı olmuş. bayadır animasyon izlemiyodum çok güzel oldu. up in the air'de güzel filmdi ama dün izlemiş olmama rağmen şu an ayy çok şöyleydi çok böyleydi diyemiyorum. hayatımı değiştirmedi ama güzel film yine de. izleyebilirsin bence.

şimdi de markete gidip süt filan bişiler almam lazım. o da yetmezmiş gibi gidip yemek yemem gerek.
üşeniyorum.

neyse kaçıyım o zaman artık ben.



edit: oha 84 olduk yippie :D

2 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

mario olmuş adı.

Büşra Mutlu dedi ki...

he gördüm. bütün gün düşündük niye aklımıza gelmedi bilmiyorum :D