A hole on the toilet wall: süperim diyorum inanmıyolar

Sayfalar

oh my çok çılgın!

10 Mart 2010 Çarşamba

süperim diyorum inanmıyolar

Oh my dad

naber?

çok süper bi insan olduğuma karar verdim bugün. hatta bence ben yarı-tanrıyım filan diye ifade ettim bunu bi kaç kişiye ama garip karşıladılar, o yüzden tanrı'nın dokunduğu az sayıdaki insandan biriyim demeyi tercih ediyorum.

bu iddiamın bi dayanak noktası yok değil tabii. bugün yüzmeye gittim, yaklaşık bi saat kadar debelendikten sonra yorgunluktan ölmek üzereyken yurda geldim, eşyaları bırakıp hemencicik avaz toplantısına gittim. toplantı sonrası güney yokuşu tırmanıp, hızımı alamayıp bim'den gıda aldım geldim. vücudumun her hücresi, kas demiyorum bak her hücresi, ayrı ayrı ağrıyo ama hala ölmedim. bence bunun tanrısal bi şeylerin işareti olmadığını söylersen bana haksızlık etmiş olursun.

neyse anlatıcak başka bi şey gelmedi aklıma, tıpkı gözlüğümü çıkarttığımda işitme becerilerimin azalması gibi fiziksel anlamda yorgunsam zihinsel faaliyette bulunamıyorum. bugünlük bu kadar yetsin bari.

5 küçük şişe sallanıyor:

e.ay dedi ki...

geçen gün 'lightening thief' isminde bi filme gittim. orada vardı bu yarı tanrılar. işte efendime söyliyim Zeus,Poseidon ve Hades dünyaya gelmişlerdi zamanında,fanilerle birlikte olunca çocukları olmuştu. çocuklarıda bi görev için uğraşıyodu. bence olabilirsin ya. neden olmasın derler. Suya elini dokundurduğunda vucudundaki yaralar kapanıyosa senin soyun Poseidona dayanıyo,benden demesi.

=D

Büşra Mutlu dedi ki...

bu konuda yorum yapamıycam annemi zan altında bırakmak istemiyorum :p

e.ay dedi ki...

=D aman aman.

Alper dedi ki...

bu yazının bim cümlesine kadar olan kısmı bugün hürriyet kampüs'te çıkmıştı (:

Büşra Mutlu dedi ki...

ehey ünlü oldum :)