A hole on the toilet wall: tamam tamam ezmeyin birbirinize hepinize anlatıcam gerçekleri..

Sayfalar

oh my çok çılgın!

7 Nisan 2010 Çarşamba

tamam tamam ezmeyin birbirinize hepinize anlatıcam gerçekleri..

 mezun olduğun okula gidip daha o okula gelmek için sınava giricek tinilere bizim okul şöyledir böyledir derkenki hissiyatlarımı anlatan görsel. çok cooldum o mikrofon elimdeyken, dünyanın kralıydım, hepinizi yenerdim.



naber?

azıcık uykuyla sabahın körü çapa'ya gidip geri gelmiş, derse yetişememiş ama zaten en baştan beri çok da yetişmek istememiş bi büşü olarak karşındayım şu an.

boşuna gidip geldim taa oralara kadar sanma. hasekiye neden haseki denmiş biliyo musun? bilmiyosun. ben biliyorum işte. dünya üstünde en içinde bulunmaya dayanamadığım toplu taşıma aracı olan tramvayda can sıkıntısından ölürken bildim. bak şöyle: bi adam varmış. bi gün hastaneye gitmiş bi takım şikayetlerle ama yalnız da gitmemiş yani yanında bi kız varmış hep böyle kesiştiği ama henüz açılamadığı.. kanka ayağına takılıyolarmış işte kızla ama bi yandan da kızı tavlamak için numaralar dönüyo tabi.. ince erkek, düşünceli arkadaş, zaman zaman sevgilisinden yeni ayrılan kızı teselli eden piç ama bu sonuncusundan kızın haberi yok tabi o daha çok canım yaa en zor günümde yanımda oldu, onun hakkını ödeyemem diye bakıyo olaya. her neyse gitmişler bunlar bi gün. bi takım tetkikler filan derken doktor bunları almış karşısına demiş böyle böyle kuzum sende ince hastalık var, durum kötü. çocuk tabi o gazla hass diye başlamış ama s'leri en bastıra bastıra söylediği yerde kızı farketmiş, bunca zamanlık çalışmanın yegane ürünü çok ince çocuk imajını da bi anda yıkmaya cesaret edememiş hasekiii diye tamamlamış başladığı şeyi. ordan sonra gel zaman git zaman bilinmedik bi şekilde bi bakmışlar hastanenin adı haseki olmuş. bu yani. böyle koymuşlar adını. onu geç adamla kıza noolmuş diyenler için açıklıyorum: hikayenin sonunda seks var hadi yine iyisiniz.

3 küçük şişe sallanıyor:

boeing 787 dedi ki...

ohoo dün de Sercan'la Dilşad gelmiş galiba.bizi pazartesi götürmüşlerdi konferans salonuna.Bünyamin,Erdem ve tanımadığım 3kişi konuştu.eğlenceliydi esasen ama sizi de dinleteydiler keşke ya.o değil de sen şimdi Boğaziçi'ndesin o veletler niye gelsin bizim okula :P

Sercan Guls dedi ki...

bugün de vardım ben büşle beraber.

ayrıca büş, hasekinin adının "hasss" kısmının nasıl geldiğini, ben de buna benzer bi şekilde düşünmüştüm :D

Büşra Mutlu dedi ki...

yazmış mıydın lan? senden mi çalmıişım bilinçaltımda. öyleyse sori koçum.


sercanla dilşut benden önceki, gün gitmişler. ben dilşut görmedim. yani okulda gördüm tabi de orda görmedim :D