A hole on the toilet wall: bloggerlık da bi nevi şekil yapıcılık değil mi zaten?

Sayfalar

oh my çok çılgın!

21 Mayıs 2010 Cuma

bloggerlık da bi nevi şekil yapıcılık değil mi zaten?

bu da bi şekil

şimdi okulda sports fest denen şey başladı geçenlerde. bi takım yabancı ülkelerden gelen bi takım sporcu kişilerin arasında kaldık. bu durumdan şikayetçi değilim pek tabii, çünkü herkes bilir ki okulun yokuşunu inerken bi anda etrafımı geniş omuzlu insanların sarması zamanın hiç bi noktasında hayır diyeceğim bi olay değil. nitekim demedim de.

söz konusu günün (hani o yokuşta geniş omuzlularla karşılaştığım) devamında çarşı kantinin orda oturuyoruz. karşılıklı sevgi içinde olduğum iki insan ve yeni tanıştığım bi kız. blocuğum söz konusu, güzel sözler dönüyo, azıcık götüm kalkmış ve işte şimdi o yeni tanıştığım kızı etkileyip belki de yeni bi okur kazanma zamanı. kendi içimde küçük hesaplar yapıyorum. "ama ben onu bloga yazacağıdım." öte yandan düşününce şu an tam zamanı, hani resmen tüm puanlar bana.. tutamıyorum: " bence sports fest sürekli olsun abi, bütün kalbimle destekliyorum.. yukarda bi grup basketçinin arasında kaldım.. yabancı bi ülkede olmanın ürkekliği ve korunmasızlığı içinde bi grup geniş omuzlu.. baya iyi" diyorum. gülüyoruz. güleceğimizi biliyodum zaten.

bunu nereye bağlıycak acaba diye düşünmeye gerek yok, uzun süredir ilk defa içerikle alakalı bi başlık attığım için başlığa bakmak yeterli. ya da direk şu laf kalabalığını atlayıp iki satır aşağıdan okumaya devam edebilirsin. ama bitti sayılır zaten, dönüyorum konuya. diyeceğim o ki, görüntü kanke bunların hepsi. yani ne biliyim okurken gülmekten öldüğün adam normalde her cümlesiyle dinleyenleri yarmıyo, ya da o okunması imkansız duygusal yazıları yazan adamlar normalde o kadar sıkıcı insanlar değil (diye umuyorum en azından..) mesela ben de normalde bu kadar yavşak bi insan değilim. yani en azından bi süre takılıp sonra senin de aynı yavşaklıkta olduğuna karar vermem lazım ki şahsıma şu yavşak yazıları yazdıran büşüyle tanış.. (off işte bu noktada yüzyıllardır okumaya devam ettiğim içimizdeki şeytan düşer aklıma.. üç beş sayfa bi şey kaldı bitirsem nası güzel olucak). yok ama işte öyle değilim, onlar da öyle değil. mesela ben biliyorum ki insanlar benim yavşak halimi daha çok seviyo, onu gösteriyorum şuracıkta. beriki sanıyo ki o okuyanı hayatından bezdiren bayıcılıkta hisli yazıları okuyanın ruhuna dokunuyo, devam ediyo. diğeri antipatik insan modlarında takılıyo filan...


oluyo yani böyle şeyler.. herkes kendi şeklini yapıp yolunu buluyo..



ya da belki de şu an sırf açık sözlü hatunun ekmeğini yemek için kendim dahil herkesi harcadım.


bilemiyceksin.

17 küçük şişe sallanıyor:

dilsad dedi ki...

aman allahım, resmen feysbuk alışkanlık yapmış bünyemde. yazıyı okuduktan sonra gözüm like butonunu aradı. hoş şeyler diil tabi bunlar.

Büşra Mutlu dedi ki...

koruz bebeyim, canın çok istiyosa lşke butonu da koruz nedir yeani

dilsad dedi ki...

yok koyma bence. bu sayede yorum fln yapılıyor daha samimi, cici oluyor. tabi benim düşüncem bu:)

Büşra Mutlu dedi ki...

di mi.. o da mantıklı mesela. ben de burda dünyanın en kolay yönlendirilebilir insanı konumundayım şu an..

dilsad dedi ki...

bende benim düşüncelerime önem verdiğin için öylesin sanmıştım. hiç bilememişim.

Büşra Mutlu dedi ki...

oyy trip canım tirp.


o değil de yolculuğa filan mı çıksak dilşut yea?

dilsad dedi ki...

olur niye olmasın. nereye gidiyoruz peki?

Büşra Mutlu dedi ki...

bilemedim onu işte. internetin kaynağını bulmaya gidelim.

dilsad dedi ki...

ben şimdi yatıp uyuym yarın çıkarız artık yola.

Aydan Aktaş dedi ki...

artık tam yatmayı düşündüğüm gecenin bu saatlerinde, bilgisayarı kapatmadan büşranın bloga bi bakıyım dedim, o uykulu gözlerle. yazını okudukça bi duygu seli, mutluluk, neşe hakim oldu üzerime. böyle bi olaya vesile olmak da güzel :) ŞEKİL önemli bu hayatta. çiz şeklini, göster herkese, yükselt egonu abi, gurur da duy bu halinle. sen bu'sun, olamayanlar utansın. başka da söze gerek yok! :)

Büşra Mutlu dedi ki...

tamam kanke güzel uyu ama, sağlam kafa sağlam vücutta bulunurmuş zaten hep.


ahah aydan naptın balım ya gece gece gaza gelmişin :D

Erdem dedi ki...

bir masalı yaşıyoruz saybırpank aleminde... (hislendiğim bi andı bu)

bulduğu her gül-küçük çocuk-mum temalı fotoğrafın altına şiir-duygupatlangacı sözler yazan adamları arıyorum bende. nerdeler?

Büşra Mutlu dedi ki...

orda burda her yerdeler.. sadece biraz daha dikkatli bakman lazım en popüler yazarların bile o kadar popüler olmayan sıkıcı blogları var.

sentirelpoder dedi ki...

berikinden haberler: stres atmak için yazılıyor lan onlar, okunsun diye değil.. Sadece okunma ihtimali olması hoş bir duygu, ondan kağıtta değil de nette o yazılar..

Büşra Mutlu dedi ki...

bi de böyle bakmak lazımmış mesela :D

beyzaburcak dedi ki...

du bi yorum yaziyim dedim bi de ne göriyim 14 dene yorum var zaten :D uzun süredir bu kadar çok yorum yazılan bi yazın olduğunu hatırlamıyorum beybi :D şekil yapmanın kralısın =P

Büşra Mutlu dedi ki...

şekil yapmak filan da çok kullanınca nası iğrenç oldu lan. kendimi apaçi gibi hissettim.