A hole on the toilet wall: blogumun enerjisini arttırmak adına mekan değişikliğine gittim*

Sayfalar

oh my çok çılgın!

14 Mayıs 2010 Cuma

blogumun enerjisini arttırmak adına mekan değişikliğine gittim*

 dünya üzerinde kulüp odası takılşmacası görseli diye bi şey olmadığı için kulüpte çekilmiş tek fotoğrafımı koyuyorum buraya. damla'nın elbisesi içindeki korofest günlerimden kalma.

 
* ya da kulübe takılmaca yapmaya geldim ama canım sıkıldı, blog yazmaya karar verdim de denebilir. istediğin gibi alabilrsin başlığı..

malum bugün müslüm gürses konseri var otopark'ta, onun için eve gitmedim - annem: müslüm gürses mi? ben: evet anne. annem: inanmıyorum sana iğrençsin-. bugün de dersim neyim yok. bütün gün yurtta mal mal oturduktan sonra dedim madem gidiyim biraz da kulüpte mal mal oturuyum. olmadı üç beş birilerini görürüm, muhabbet, takılmaca filan.. ama o öyle değil işte.

bremenlilerin oyunu

bizim klasik koroyla, bremenli bi koronun birlikte konseri varmış. yani kulüpte takılmaca halinde olmasını umduğum insanlar ya onda görevli, ya da zaten kulüpte değil. e napalım? yardım edelim madem, her zaman yapılcak bişiler çıkar. azıcık maskcılık yaptıktan sonra (kalbim maskla benim) yorulup buraya geldim ve ahanda bunu yazıyorum..

ekilen

ama anlatıcaklarım bu kadar değil pek tabii. bugün feyyaz ve didi de konserde bulunucaklardı. didi elinde olmayan sebeplerden ötürü olaydan elini eteğini çekmek zorunda kalırken, feyyaz da yine elinde olmayan başka sebeplerden gelemicüm galiba ben dedi. buse ve ipek bugün burda bulunmasını beklediğim isimlerdi ama ikisi de şu an yaşam alanlarında takılmaca halinde. Ö.F.K insanı da bugün burda olucaktı ama geleydi şimdiye ses ederdi diye tahmin ediyorum. ya da birazdan ben bi ses ederim herhal bilmiyorum. her neyse sorun şu ki dün müslüm gürses dinlemeye gidicek 378965745 insan varken şu anda kendilerinden çok sınırlı sayıda var ve bu benim canımı sıkıyo. sanırım sarhoşluğundan hiç haz etmediğim iki oda arkadaşıma yamanıcam ki bi tanesiyle en son bi dün gece saat 1 civarı pastanede tartışırken bi arada görüldük. bu da böyle bi şey. evet.







olm gelseniz çok eğlenicektik lan. ben yine eğlenicem o ayrı da.. neyse artık.

6 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

o ipek ben miyim ben diilsem de üstüme alındım. abi bugün dönüşte shuttle problemi patlıcaktı. dün bile satışa getiriliyorduk az kalsın. o sebep yurtta risörç peypır hazırlayıp mor ve ötesi dinliyorum.

beyzaburcak dedi ki...

ya hu büşş deseydin beyza gel müslüm baba var die gelmez mydim sanıyosun =) (tatil dönüşü yorgunluğum olmasa gelirdim,evet.ama var orası ayrı konu =P)

beyzaburcak dedi ki...

bu arada elbise de güzelmiş hani böyle yakışmış falan :D

Büşra Mutlu dedi ki...

evet ipek o ipek tam olarak sensin.

benim de aklıma geldi beyza olaydı filan diye ama aklıma geldiğinde haber vermek için baya geç kalmış idim. olmadı olamadı.. ayrıyetten thanx honey :*

gürültü dedi ki...

abi öküzüm biliyorum ama kilyos daha öküz bu da bir gerçek

Büşra Mutlu dedi ki...

yok kanke ökzülükle alakası yok da MÜSLÜM BABA'YI KAÇIRDIN YAAANİ!