A hole on the toilet wall: kız koyayım da azıcık ilgi çekici olsun kafası

Sayfalar

oh my çok çılgın!

31 Mayıs 2010 Pazartesi

kız koyayım da azıcık ilgi çekici olsun kafası



hallo!

annemin "yazık ya garibanla ne dalga geçip duruyolar.. uğraşmayın şu çocukla cahil işte" diyerek nihat doğan'a şevkat gösterdiği dakikaların hemen ardından can veriyorum bu blog girdisine. bu ayrıntıyı bilmen gerekmiyodu evet ama zaten burda yazanların kaç tanesinin eksikliğini hissediceksin ki normal hayatta sorarım sana.

evet kendi kendini baltalar bi hale giriyorum bazı bazı, bence de çok çirkin. hayır yani ne şimdi şu üst paragrafın son cümlesi allasen?

son iki gündür last.fm'e bakıyorum da 24 saat bilgisayar başında müzik dinleyen arkadaşlarım var diyip bunu hepimiz birer loserız, bilgisayar başında geçiriyoruz hayatımızı, sosyal hayat sıfır filan gibi bi şeye bağlayabilirdim. ama bağlamıyorum. çünkü final dönemi diye bi şey var meen! ya ne yabacağıdılar?(allahımnolurkimsebunufarkedebilmekiçinbenimdebilgisayarbaşındatakılmışolmamgerektiğigerçeğineparmakbasmasın)

eurovision hakkında konuşmaya hiç yanaşmadığımı fark etmedin mi? halbuki böyle şeyleri hiç kaçırmam bilirsin. peki ya bu kimden ötürü? senden ötürü değil emin ol. aha bundan ötürü.

herkes 8 yıl boyunca kendi kendinin fotoğrafını çekip arka arkaya dayamış çocuğu takdir etmeye adayınca merak ettim, izledim. fikir çok güzel evet ama keşke 8 senede biraz yaşlansaymış yahu. yüze bi olgunluk gelmiş ama o kadar yani. kendisine projeyi 35'inden sonra tekrarlamasını önermek durumundayım.

öööf yazasım da yokmuş hiç ha.

4 küçük şişe sallanıyor:

Erdem dedi ki...

kız yazman bile ilgimi çekti. ama foto hayal kırıklığı beklentileri karşılamıyo.

örövizyonda şerefli kinciliğimizi aldık yine. i kaza eseri kelimenin başında yer almadı ama böyle daha iyi oldu sanki. yine bütün avrupaya kinlendim. zaten euro2016yı da vermediler bize. bize hiç bişi verdikleri yok. tatile gideyim ilk fırsatta bi turiste basıcam tokadı.

Büşra Mutlu dedi ki...

ahaha "kurdele neyin var :zZ bu sadece paketin kapağı" gibi korkunç bi cümle kurup pis kadınları sadece cinsel obje olarak gören, kendi cinsine ihanet etmiş bi hayın olmicam.

aman erdem gözünü seviyim çok sert davranma szdghjk

gzem dedi ki...

büşüü klişe bloguna bu template i koyun belki de http://btemplates.com/2009/blogger-template-the-amazing-cliche/demo/

Büşra Mutlu dedi ki...

sercan ilgileniyo kuzucum orda bunlarla, ona ses ederim ben bakıverir :D