A hole on the toilet wall: ve yoklama derdiiii biter!

Sayfalar

oh my çok çılgın!

1 Haziran 2010 Salı

ve yoklama derdiiii biter!

naber?

berkan'la takılmaca. taksim? meciediyeköy? beşiktaş? kadıköy olsun. olmaz kadıköy'e kadar gidemem. simitlere martı atarız. ı-ııı. beşiktaş. kfc. "bi anda bi yerlerde birileriyle karşılaşınca kalıyorum." yani düz kalmak. dilşut ve ezgi. pizza hut. üsküdar. annelerin filan olduğu ama güzel bi yerde takılmaca. beşiktaş. didi nerdesin? börekçide o zaman. 2 börek 4 çay. çorap ve portakal suyu. yurt odası. 

bu arada etek giymek de dünyanın en güzel olayıymış. iki gündür bunu deneyimliyorum. nası rahat, nası ferah. şortmuş, şuymuş buymuş halt etmiş. böyle giyinmeden çıkmışsın falan gibi bi his. öte yandan toplamda 1 etek ve 2 elbise sahibi olduğum için (ki ikinci elbiseyi leke yaptım filan baya iyi cidden) mecburen darlayıcı bi şeylere dönüş halinde olucam. inanmazsın kalbim nası kırık, içim nası buruk, nası örselenmişim.

uykusuz'un üstünde bacak alma olayına şahit oldum az önce de. üzücü şeyler bunlar tabii. öte yandan aylardır uykusuz okumuyo olduğum gibi bi gerçeklik de yok değil.

insanların finallerle cebelleştiği şu günlerde bunu söylemem nası tepkiler alır onu pek bilmiyorum ama okul bitiyo lan!? çok üzülüyorum ben buna. bitmesin. yaz filan baya can sıkıcı şeyler bunlar.

yarın da adalarmış. sınıf aktivitesi falan malum bitiyo ya.. ama inanmazsın nası üşeniyorum!

4 küçük şişe sallanıyor:

beyzaburcak dedi ki...

yoksun yine hiç ortalarda, nası olucak nası olucak? :D

Büşra Mutlu dedi ki...

ne manada şekitom? blog anlamında mı, real life halleri mi :)

beyzaburcak dedi ki...

hepsi :)

Büşra Mutlu dedi ki...

blog işi kolay, gerçek hayat pek yakında .) şaka maka ben de özledim.