A hole on the toilet wall: zülüflerine twit yazdığım yarim

Sayfalar

oh my çok çılgın!

6 Haziran 2010 Pazar

zülüflerine twit yazdığım yarim


bi ara twitter'da darlanıp aramıza mesafe koymuştum ama kısa bi süre önce tekrar sevişmeye başladık kendisiyle. böyle olunca twitter konuşasım geldi. çok değil üç beş kelam edip gidicem.


şu sıralar twitter'ımda bi hatun var mesela. halamın arkadaşının kızı.. küçükken tanışmıştık kendisiyle, bulunca takip etmeye başladım. 17 yaşında filan sanırım şu an tam bilmiyorum açıkçası.. kendisi twitterda takip etmekten en çok keyif aldığım insanlardan birisi, okuyup okuyup gülüyorum. ortalama 2-3 dakika aralıklarla twitliyo, her yazının sonuna minimum 2 parantezli ifadeler iliştirmeyi kesinlikle unutmuyo, dolu yağınca şaşırıyo, pilates ve diyet maceralarını anlatıyo sürekli falan.. en büyük derdi gece dayanamayıp yediği cips, en büyük eleştirisi aşk-ı memnu üzerine.. komik olan kısımlar bunlar değil pek tabii. olabilir yani gayet normal, hayat tarzı, artı twitter'ın zaten insanların kültürel birikimlerini paylaşması için hazırlanmış bi platform olmaması gibi gerçekler var ortada ama yine de bio kısmında yazan "toplum bilgisiz olunca söylenenler anlamsız kalıyor.." cümlesini görünce bsg tepkisi vermekten kendimi alamıyor, tıssh tıssh diye gülmeden edemiyorum. hayır bi de sonunda iki nokta var. hani dertli gibi, uzaklara dalıp gider gibi.


nihat doğan da twitter'a gelmiş diyolar. gerçek mi bilemedim. profile baktım anlayamadım. adam o kadar fantastik ki hani kendisi de olabilir ama olmayabilir de falan. aha profili de şu kendisi mi değil mi anlayabilirsen bana da ses et bi zahmet.


twitter'da tespit kasana da tahammülüm hiç yok mesela. hayır tespiti yapıyo bi de 140 karaktere sığdırmaya kasıyo falan. gereksiz şeyler. sen oraya çişim geldi yazsan da gider yani. zaten herkes bunu eleştirse de aslında olayın çıkışı buydu. şu an what's happening? kısmında what are you doing? yazıyodu vakti zamanında..


daha da diycek bi şeyim yok. o zaman bitirmeden şunlara da bak demeli:


avaz'ım balım,
pek sevdiğimiz grup vera
belki biraz post-dial
ve pek tabii ben.



dünyanın en eğlencelisi sezyum'u takip etmeyeni dövdükleri için sözünü etmiyorum farkındaysan.

2 küçük şişe sallanıyor:

beyzaburcak dedi ki...

3 post'tur kimse yorum yapmamış kuzum kalbim kırıldı :)

bence bu akşam herkes birand'a verdi ondan oldu bu boşluk xD

resme de bayıldım o ayrı konu.

Büşra Mutlu dedi ki...

yalnız bırakıyolar beni bazı bazı ama elden bişi gelmez tabii :/

ayrıca birand oooof :)