A hole on the toilet wall: eclipse

Sayfalar

oh my çok çılgın!

17 Temmuz 2010 Cumartesi

eclipse



pek çoğunuz lise sondaki hallerimi bilmediğinden, korkunç twilight dönemime dair pek bi fikriniz yok. şu an bundan pek gurur duymuyo olsam da hayatımın bi kaç ayı twilightla yatıp twilightla kalktım, bunu inkar edicek değilim. dahası söz konusu çılgınlığa pek çok insandan çok çok önce kapılmış olduğum gerçeği hala bi takım insanlara yukarıdan bakmama sebep oluyo bazı bazı.

her neyse, eclipse serinin en sevdiğim kitabıydı ve sonunda dün izlemeye gittik kendisini. compromise olsun fire and ice olsun (favori bölümlerim), izledik bunları hep. ne kadar zamandır bunu bekliyodum bilmiyosun. yine de söyleyecek sözlerim yok değil. compromise çok kısa sürdü fire and ice da kitaptaki kadar etkileyici olmamış. her iki bölümü de toplamda 234567890 kere falan okumuş olduğum için çok iyi biliyorum inan bana. fena değildi gerçi ama kitabın efsanevi bölümleri oralar zaten daha uzun ve etkileyici olabilirdi yani.

mesela abi kitabın asıl olayı bella'nın edward'ı allaşkına ben vampir olmadan bi kere sevişelim diye darlamasıydı ama azıcık bi yerde söz ettiler sonra geçti, evlilik falan muhabbeti de baya sancılıydı ama o da filmde pek geçmiyo.

aşklı sahneler çok güzel olmuş bu sefer, böyle samimi falan. sadece edward'ın sözleri çok kolpa geldi, bildiğin arabesk yapıyo. gerçi genelde kitaptaki cümleleri olduğu gibi alıyolar muhtemelen öyledir ama mis gibi atmosferin ağzına sıçıyo yani edward'ın o cümleleri. o noktada biraz değişiklik yapabilirmişler.

ayrıca bella'nın saçları harika görünüyodu ben de istiyorum aynından.

neyse hepimize edward gibi birer tane inşallah diyor ve gidiyorum.

5 küçük şişe sallanıyor:

beyzaburcak dedi ki...

victoria'nın öldüğü sahne nasıldı? ben pek güldüm orada kafa ayrı yerde vücut ayrı yerde bi komik olmuş gibi geldi baağaaa..

Büşra Mutlu dedi ki...

o çok kolpa duruyodu yea. ama vampirlerin kırılması baya iyiydi bence.

beyzaburcak dedi ki...

kesinlikle savaş anındaki sahneler ço güzeldi de victoria batırdı işi

beyzaburcak dedi ki...

kesinlikle savaş anındaki sahneler ço güzeldi de victoria batırdı işi

Büşra Mutlu dedi ki...

olur o kadar yea onu da görmezden gelicen hedef kitlesi 14 yaş sonuçta, anlamıyodur onlar.