A hole on the toilet wall: çok enteresan şeyler deneyimledim bugün

Sayfalar

oh my çok çılgın!

24 Ağustos 2010 Salı

çok enteresan şeyler deneyimledim bugün



Enerji harcamama neden olan şeylerden nefret ettiğimi herkes bilir. Dolayısıyla ne temizlik yapmaktan nefret ettiğim gerçeğini birinci elden duyanlar beni çok iyi tanıyor, ne de bu gerçeğe mantık yoluyla ulaşanlar birer Einstein demek doğru olur. Öte yandan temizlik yapmaktan bu kadar nefret ederken bugün sabahın köründe kalkıp taa okula gitmemi ve 6 saat böceğinden tozuna toprağına bi yığın bok püsürle içli dışlı olmamın arkasındaki motivasyonları anlayabilmek için beni tanıyor olmak gerekiyor ve bu çok anlamsız hali anlamlandırabilmeniz için herhangi bir çaba harcamaya inanın mecalim yok.

ben, gözde, ecem böke, can, kenan usta ve tufan insanlarından oluşturulmuş (isimleri özellikle sayıyorum abi hayvan gibi yoruldu herkes bari bi yerde takdir görelim lan. ayrıca bazı insanların isimlerini soyisimlerinden ayrı söyleyememem de çok garip) bi grup olarak dağlar tepeler kadar çöp topladık; kilolarca toz toprak süpürdük ki bi o kadarı da solunum yollarımızda konumlanmakta hiç bi sakınca görmedi; bi sürü yer sildik, bi sürü şey sildik; bi sürü ittik, bi sürü çektik. bildiğin ağzımıza sıçıldı ama sonunda kulüp akça pakça oldu. that's a good thing.

tabii ki bu yazının ana teması aman da ne harikayız değil. esas mesajım şimdi geliyö:

AHA BURAYA YAZIYORUM OLUR DA KULÜBÜ KİRLETEN BİRİLERİNİ GÖRÜRSEM BÖCEK ÖLÜLERİNİ SÜPÜRDÜĞÜMÜZ FIRÇAYI KENDİLERİNE REKTAL YOLLA UYGULAMAKTAN ÇEKİNMİYCEM.


saygılar.
zaten bronşitim azdı nefes alamıyorum

9 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

ya bi kulüp bu kadar nasıl pislenebilir ohanes

Büşra Mutlu dedi ki...

daha güzeli var: bi önceki temizliğin üstünden sadece 2 geçmiş yeeey

gürültü dedi ki...

kulübün sosyal ortam olarak kullanılmama zamanı geldi:p

Büşra Mutlu dedi ki...

ahaha o değil de bugün ik'ya gittim pense istemeye abii korkunç orası!! bildiğin ev gibi kulübümüz varmış olm, yemin ediyorum internet cafe ekolü. içerde birileri takılıyo ama insan neden orda takılmak ister bilmiyorum yani

gürültü dedi ki...

hiç gitmedim ikya ben hep önünden geçtim :D:D

Adsız dedi ki...

ay kuzum kıyamam ya. sen bi de bümkarnaval sonrası, konserlerden sonraki takılmacalar sonrası falan gör kulübü. sonra arada kedi pisler kulübe falan. alışmak lazım böyle şeylere kanke. hep böyle olucak, kulüp pislenicek siz temizliceksiniz (artık ben temizlemicem nihoha).
ik cidden korkunç. bi yönetici çocuk vardı baya moron bakıyodu, ben de su ısıtıcısı istemeye gittiğimde. ne istesen veriyolar ama özünde iyi insanlar bak.

Büşra Mutlu dedi ki...

yaa nehir bak ben daha bu sabah üzüldüm nehir neden bu sene kulübe gelmiyö diye. gel olum nolur gel ya. mask'a girme başka bişi yap, hik yapalım beraber ama gel lan.

ayrıca evet tatlı insanlar bildim onu, bana da yardımcı olmaya çalıştılar ellerinden geldiğince ama bu kulüplerinin korkutucu bi yer olduğu gerçeğini değiştirmiyo tabii :)

Adsız dedi ki...

hassas mevzular kuzum biliyosun. konuşuruz onları sonra. artık temizleyen değil pisleten taraf olmak istiyorum kulüple bi bağım olsa bile :P

bi de daha sık blog yaz lan. sözlük hesabımı da dondurdum tek eğlencem sensin valla şu internet ortamında.

Büşra Mutlu dedi ki...

tağam bebeyim ortalıkta ol da istediğini yap :)

ne yaşıyorum ki ne yazıyım kızım, okullar açılsa anasını belliycem de evde otur otur anca :)