A hole on the toilet wall: insanoğlu Lacoste'un kadın kıyafetlerinin korkunç göründüğünü kabul etmedikçe bu medeniyet daha ileri gitmez

Sayfalar

oh my çok çılgın!

14 Kasım 2010 Pazar

insanoğlu Lacoste'un kadın kıyafetlerinin korkunç göründüğünü kabul etmedikçe bu medeniyet daha ileri gitmez


 
Nabar?

Yeeey sonunda eve geldim falan gibi bi bayram kafasıyla açmak isterdim yazıyı ama yogölebişi, ekstra bi şey çıkmadıkça her haftasonu evimdeyim zaten.

caniko gördüm, elif hoca gördüm, ismail hoca gördüm, etkin hoca gördüm. gördüm yani. bunda sevinç var, cümleden alamadıysan da sen onu yaşadım baya baya sevincimi yiha. ayrıca ismail hocamın da saçları uzamış, çok güzel olmuş.

bi de mesela geçen perşembe var, aradan geçen süre zarfında internet bağlantımla cebelleştiğimden (ay lav ttnet'in altyapısı) hiç ses edemedim o hususta, halbuki unutmak istemiyorum kendisini, feci eğlendim çünkü. hatta haddindan biraz fazla eğlenmişim sanırım ertesi gün akşama kadar etkisi geçmek bilmedi. "ben senin blogunu biliyorum"la içine girdiğim duygusal haller (büşra naber?) devamında "ya ben balerin olmak istedim hep" höykürüşlerim ve duygu'nun içimdeki kuğuyu dışarı çıkarma iddiası -zamanını ayarlarsam düz baleye başlıyorum hadi bakalım- selin'den gelen çaresizlik dolu "ama bu hiç adil değil" nidaları, söz konusu zaman dilimi içinde gayet normal karşılamış olsam da sonradan bakınca manasızlığını fark ettiğim bi aktivite olarak koray'ın koluma sigara basmaya çalışması, bütün bunların aralarındaki zaman dilimlerinde de yanımda oturduğundan kelli tarafımdan kitlenmeye mahkum mustafa'nın dramı.


geçmişten kaynaklanan samimiyet dozu düşük tanışıklıklarım ve tanışıklıkların diğer taraftaki öznelerinin türkücü - kebapçı skalasında çeşitlenen görünümleriyle sevgilileri. gerçek bi dram.

o değil de şaka maka pain of salvation geliyo. mutluluktan ağlar gibi olduk hep. ey gidi. (ayrıca daha önceden gelmiş olduğunu biliyorum gitmedik onlara biz ilk defa canlı canlı dinlicez.)

neyse yea yazmam gereken şeyler var daha kaçıyorum ben.

öbdüm en kocamanından.

7 küçük şişe sallanıyor:

Adsız dedi ki...

hoşgeldin iyi bayramlar :-)

Büşra Mutlu dedi ki...

yazıda bayram kafası yoksa yoruma korum mu dedin :)

Küfkedisi dedi ki...

Oha ciddi mi? Ne zaman geliyo nereye geliyo?

Büşra Mutlu dedi ki...

tam tarihini hatırlamıyorum şu an ama balans'ta olduğunu biliyorum. 9 ocak ya da 9 aralk sanırım. bak bence bi sen :D

Adsız dedi ki...

9 ocak balansta gençler.

Küfkedisi dedi ki...

Güzel bi hareketlenme oldu bende. İyiymiş gitmek lazım :)

Büşra Mutlu dedi ki...

gün içinde araba falan çarpmazsa orda olucaz biz :)