A hole on the toilet wall: senin havan, senin sesin, senin şarkın

Sayfalar

oh my çok çılgın!

10 Kasım 2010 Çarşamba

senin havan, senin sesin, senin şarkın


naber?

bugünkü blog postuma psikoloji hocalarına sevgilerimi ileterek başlamak istiyorum. tamamından sorumlusunuz dediğin chapterdan tek bi soru bile sormamak ve sınavın 3'te 1'ini kitaptan bağımsız gittiğin tek bi chapterdan oluşturmak gerçekten çok mantıklı. umarım hepiniz acı içinde ölürsünüz.

tamam pucca, hbba, sami hazinses filan okey de garip garip tiplere kitap basmaya başlamışlar. kim gidip onlara para vericek allasen?

son 22 saat içinde geçirdiğim bi takım bilişsel süreçler sonucunda artık ezik bi gerizekalı gibi davranmamam gerektiğine karar verdim. hayır daha ne bekliyosun derler çünkü adama. bi şey beklemiyorum, hiç beklemedim gerçi zaten ama işte öööf. olay şu insanı çok iyi anlayabiliyo olmam aslen.

hiç biri değil de yurt yurt değil freak show mübarek. yan odalarımdan biri abla evi kıvamında, öbür taraftakiler yolluluktan ölücek, iki yan odada manyak gibi uzun parlaklı saten gecelikler giyen bi kız yaşıyo. başka bi odadaki kısa boylu bi kızdan da korkuyorum mesela, hani gün gelir duyarsanız kuzey yurtlarındaki kızlardan biri çıldırıp herkesi doğradı filan diye muhtemelen o kız o. böyle manyak gibi bakıyo bildiğin.

bugün (saate bakarsak aslında dün) bok gibiydi, yine de hayata umutla bakıcam, hadi bu yarına (ki aslında yine saate bakarsak bugüne) hediyem olsun: bugün

10 küçük şişe sallanıyor:

ilnevyA dedi ki...

Üniversite hocalarımın tümünün çocuklarının başına, bana hocalar tarafından gelenlerin 167 katı gelsin.

Büşra Mutlu dedi ki...

ben hala kendilerinin acı içinde ölmesi taraftarıyım. sonraki nesle sarkıtmaya falan gerek yok hiç

ilnevyA dedi ki...

Sarkmış haldeler zaten ipneler. Sarkmamış olanların da kendi başlarına benzer şeyler gelsin. Ulan çok beddua ettim daha vizeler başlamamışken. Sınav zamanları etmediğim laf kalmıyodu da. Bu kez çok erken başladım sövmeye.

Büşra Mutlu dedi ki...

iyidir iyi,sınavlar baladığında kondisyonun yerinde olur küfür hususunda, hazırlık yapmak mühim.

bu arada kondisyonun conditiondan geldiğini fark ettim şu an. gidip biraz ağlıycam izninle.

Adsız dedi ki...

büş o insan baya iyiymiş ama lan. yapsana bana. yaşı kaç. tanıyo musun.

Büşra Mutlu dedi ki...

tabii ki tanımıyorum canıms, tanısam peşini bırakır mıydım sence?

Adsız dedi ki...

kendine hayrın yok bari bana olsaydı çılgın.
yorum fasilitesini sohbet amaçlı kullanmam ise blogunun tüm ciddiyetine gölge düşürüyor. özür dlierim.

Büşra Mutlu dedi ki...

evet çünkü bloguma girişte dress code uygulamasına gittiğimizi, politika, felsefe ve sanattan başka konularda iletişmediğimizi ve yorumlarda mütemadiyen "siz" zamirini kullanıp noktalama işaretlerine azami özeni gösterdiğimizi herkes bilir.

harbiden kimseye hayrım yok ya düz. ama güzel dert dinliyorum, dinlemiyo muyum?

Adsız dedi ki...

sen bir harikasın büşra. hayat seninle daha güzel, daha cici. seni seviyorum. iyi ki tanıştık :((( (orta son yıllık yazısı bu da. çok ciddiyim ama lan. duygulandım bak.)

Büşra Mutlu dedi ki...

smileylerin öyle demiyo ama ahaha iyi ki tanıştık diyip üzülen surat koymak niye abi :)