A hole on the toilet wall: girl with one eye

Sayfalar

oh my çok çılgın!

19 Ocak 2011 Çarşamba

girl with one eye


bu yazıma dondurmasa da ciddi manada üşütmeyi başaran ocak havasında bile kısa çoraptan vazgeçmemekte ısrar eden etiler liselilerine seslenerek başlamak istiyorum. tamam hadi bak hepimiz gördük, poponuz falan güzelmiş. kapatın artık ama üşütüceksiniz.

lisede -necmettin hocacığımdan- öğrendiğim baya mühim bi şey var; eğer yapılan bi şeyi eleştiriyosan, daha doğrusu extreme negatif tepkiler gösteriyosan elinde daha iyi bi alternatif ya da en azından bi alternatif olmalı. bok gibi olmuş bu bi eleştiri şekli değil, burası olmamış şöyle yapalım ya da en azından bu olmamış çünkü bak burası eksik, orayı tamamlamak için bişiler bulmalıyız diyo olman lazım. diyo musun? demiyosun. ama susmuyosun da kanke.

sanki artık bi şeylere yönelmem gerekiyomuş gibi hissediyorum. hani naapmak istediğime karar vermem falan ki ona göre bi takım fırsatları değerlendirebiliyim ya da gözardı ettiğim bazı şeyler için "acaba?" diye düşünmiyim falan.

annemin "neden hiç usuturuplu şöyle oturaklı insanlarla arkadaş olmuyosun kızım ya?" şeklinde kelimelere dökülen isyanı da senelerdir duymalara doyamadığım. çok şükür didi ve dilşut var, çalışkanlıkları otomatik olarak usturupluluk olarak yorumlanıyo falan..

gitmeden, çok fazla kuru üzüm yerseniz karnınız ağrır. çekirdeklerinden galiba. yemeyin.

3 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

görselin devamı varmış da yüklenmemiş gibi duruyor. kestin mi naptın:D

Büşra Mutlu dedi ki...

bi şey yapmadım kanke orjinali böyle. bence güzel ama :)

gürültü dedi ki...

he açıldı açıldı aslında o kadar refresh falan yapmıştım ama ilk kızın kolyesinden itibaren aşağ kısım açılmamıştı alala