A hole on the toilet wall: cüzdan, anahtar, kardeş

Sayfalar

oh my çok çılgın!

31 Ekim 2008 Cuma

cüzdan, anahtar, kardeş

sabah 07.10 yataktan kalk, üstünü değiştir saçlarınıu öremeye çalış kolların ağrısın kahvaltı yap, tekrar saçlarını örmeye çalış bu sefer başarılı ol. saat 07.45 koşa koşa ıslak merdivenlerden in 5 dakka sonra otobüs gelcek yetişmen lazım.
durağa var, akbilini almak için çantaya uzan cüzdanı bulama ha*** diyerek eve geri dön koşa koşa merdivenlerden çık yerleri silen teyze "yine bişey mi unuttun" desin "alla alla sanki hergün bişeyler unutuyorum" diye düşün.. kapıyı açama çünkü içerde anahtar takjılı olsun.. zili çal.. hemen ardından kapıyı açabil.. baban gelsin.. uykulu uykulu noldu desin. cüzdanı unuttum şudur budur.. ayakkabıları çıkar.. cüzdanı bul ayakkabıları giy koşa koşa geri git.. saat 08.00.. ilk derse geç kal ama canım necmettin hoca bi şey demesin..


akşam 17.30 suları.. eve gel.. kapıyı açmaya çalış..açılmasın biraz daha çalış gene olmasın.. kardeşi ara nerdesin açamadım kapıyı demek için telefonu açmasın.. lanet oku birilerinin gelmesini bekle ya da apartmandan birilerinin çıkmasını kimse gelmesin.. sinir ol.. "aman yaa" de en alt zile bas.. kapı açılsın.. tam kadına "pardon.. anahtarla açamadım hebe hübe..." derken tamam der gibi bi baş hareketiyle kapıyı kapasın.. ne mal kadın diye düşün.. eve gel..


emre malı da yanlış otobüse binmiş istanbulun bi ucuna gitmiş yanlışlıkla xD

0 küçük şişe sallanıyor: