A hole on the toilet wall: bitti

Sayfalar

oh my çok çılgın!

21 Haziran 2009 Pazar

bitti


heheyt pek sevgili, gözleri öpülesi, yanakları sıkılası, sevgi yumarcığı yapılası blog okurlarım..
girizgah kısmından da anlaşılıcağı gibiiii fevkaladenin fevkinde bir yds geçirmiş bulunuyorum..
şimdi gün içinde beni gören birisi okursa şayet oha bi anda nerden çıktı şevk bu coşku diye düşünebilir, eve gelince tutamadım kendimi mutluluk sarhoşu gibi bişeylerim şu an..
dersane ortamında insan sadece kendisini düşünemiyo en nihayetinde..
arkadaşları, hatta tanımadığı insanlar bile olsa mutsuzken "ohh yeah süper" diyesi gelmiyo,
yani hayır henüz o kadar hayvanlaşmadım ve hayır sınavı kötü geçen insanlara gerçekten üzülüyorum, ohh rakip eledim gibi bi durum yok..
biliyorum çünkü bütün bi sene beraberdik o insanlarla, aynı şeyleri yaşadık bi yerde, ve yaşadıkları hayal kırıklığını en iyi tahmin edebilicek insanlardan biriyim doğal olarak..
ama tabii ki kendi mekanımda (burası oluyo orası) bütün ilginin kendi üstümde olmasını istiyorum ve evet bu coşkuyu yaşayasım var..
evet yds'm harika geçti..
ama ne kadar harika olduğunu anlatmadan önce kısa bi gün özeti..
sabah kalktım gittim istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi'ne.. büşra boynuma atladı, içeri girdik.. sınavı çözdüm, sonra tekrar en baştan çözdüm.. çıktım dershaneye gittim.. etkin hocayı gördüm, kaptı beni aysel hocanın (müdür-aysel'di adı diye hatırlıyorum ama hayırlısı artık :)) odasına götürdü.. bu sırada saat 11:45.. ilk ben gelmişim dershaneye dolayısıyla bi sevgi seli, amma çabuk geldin, nası geçti falan filan.. ismail hocayla bile konuştum telefonda.. beni fena derecede böyle heyecan bastı, şoka girdim gibi bi şey.. etkin hoca kendime getirmeye çalışıyo filan.. sonra hadi seni doyuralım.. poğaça, çay derken didi gelsen ya, geliyim kuzum.. o geldi, öbürü de geldi, didi'de geldi.. oturup bekliyoruz 3 gibi program başlıycak sonuçları öğrenicez elif hoca, ismail hoca falan çıkıcaklar programa.. yemek yiyelim.. etkin hoca, didi, ben, murat hoca burger'a karnımızı doyurmaya, programa da az kaldı zaten.. gittik, yedik, geldik.. program başladı, soru 1, soru 2, soru 3.......gerginlikten ölmek üzere olmak......soru98, soru99, soru100.. bitti.. oha, oha, oha.. necmettin hocayla konuşmaca, gülay hocayla konuşmaca, hala oha oha.. elif hoca gelsin artıııık.. geldi, esra hoca da geldi.. allahım herkes geldi, çok mutluyuz, girer miyiz? inşallah.. böyle şeyler işte..
öhöm.. sonucumu da söylüyoruuuuu...uuuuuu ı ıh yok söylemicem çok yükselttim beklentiyi olmaz artık söyleyemem..


bu arada kimseyi arayıp soramıyorum nasıldı diye, malum korkuyoruz bi yerde ya kötü geçmişse diye.. konuşmaktan rahatsız olmıycaklar ses etsin mümkünse..


ayrıca üç buçuk neymiş altı buçuğu bulduk bugün.

9 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

günün özeti:
"kalem mi koyucam ben bunun içine napıcam?"

Büşra Mutlu dedi ki...

ya da "ben bunu niye masama koyiyim ki?" ve "birileri gelse de insan görsek" de diyebiliriz :D

BnYmN dedi ki...

o zaman ne mutlu size =)
o zaman tebrikler size =)
o zaman bu kadar :D(çıkmadı bişi)

Büşra Mutlu dedi ki...

o zaman çok teşekkür ederiz :D
bi hafta gecikmeyle de olsa derdi olamaynlar kervanına biz de katılabildik..

StummScream dedi ki...

Herşeyden en önemlisi hayatta başarılar ve mutluluklar =))

Büşra Mutlu dedi ki...

çok teşekkür, pek teşekkür, hepimize inşallah ondan :D

Adsız dedi ki...

çooooooooooooooooooooook tebrikler nedense ben de pek bi sevindirik oldum:)

Adsız dedi ki...

çok mutlu olduk mitsubüşü hanımcım xD aç kapılarını boğaziçiiiiii büş geliyoooooo xD dualarım kabul olmuş demekkim buna da sevindim xD

ps: yazının sonunda "niye be büş bu bize yapılır mı onca okuttun bekliyoruz sonucunu ama cıkk" demedim desem yalan olur xD

Büşra Mutlu dedi ki...

ben de çooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim o zaman.. ama adsız adsız olmuyo bi isim koy kendine :D


teşekkür edrim sultan hanımcım.. inşallah gelir bilmiyorum havalara girmiyim şimdiden diyorum, sonra olmazsa hayalkırıklığı büyük olmasın diye :D dualar içinde pek bi teşekkür ediyorum :D