A hole on the toilet wall: prom

Sayfalar

oh my çok çılgın!

26 Haziran 2009 Cuma

prom

ahanda az önce geldim eve.. şu an da 1 sütyenimden 21'i kafamdan çıkartılmış 22 adet tel tokayla karşılıklı oturmuş amma yoruldum haa şeklinde düşünceler üretiyorum.. kafamı dik tutmakta zorlansam da hayır, yazıcam..
şimdi bi böyle iki sularında pek muhterem abdullah'ın yamacına varmış idik. sonra işte saçımızı yaptı bişiler, ki abdullah sen nası bi insansın lanet olası evet harika bi kuaför.. herneyse kafamıza boca edilmiş saç spreyleriyle ateşle yaklaşmayınız modunda geziniyoruz.. ordan didilere geçtik giyincez, makyaj yapıcaz bişiler.. makyajımı didik yaptı, çünkü o sırada ben didi allık süremiycem çok korkuyorum ya yapamazsam gibi cümleler kuruyodum.. yadırgamamalısın beni, tamamen palyaço gibi olma korkusundan, çok insan gördüm elinin ayarı bozuk, yanakları kıpkırmızı.. giyindik, yemek yedik, hazırlandık önder amca bizi o yere götürcek.. feci bi trafik, sıcaktan her tarafımız yanmış, bi yandan da nolur yağmur yağmasın stresi çünkü kadın gayet açık ve net söylemişti eğer yağmur yağarsa içeri alamam dışarda kalırsınız ona göre.. her neyse asıl kısma gelirsek uzun süredir bu kadar çok tepinmemiştim ki oldukça sık tepinen bi insanım aslında..başta insanlar baya bi çekingen davrandı, sahneye itildik oynayın başkaları da gelsin diye.. şimdi doğruya doğru ilk çıkan biz ve tm'deki kızlardı.. bu arada özellikle seren ve aslı'yla karşılıklı dans etmek evet oldukça keyifli.. bi de selma ne kadar bana alışık olsa da büşra isimli boğaziçi biyoloji öğretmenliği öğrencisi kız baya bi yadırgadı bizi galiba, şaşırdı filan biraz oynaklığımız karşısında.. herneyse insanlar sonradan baya bi kıvama geldi, demet akalınla hoppidik hoppidik oynuyo herkes.. bu sırada eğer iyi bi çocuk olmuşsan insanlardan çıkan sesleri anlamlandırabilirsin ki çoğunlukla sercaaan james gibi olmuşsun, allahım ben metal dinliyodum nabıyorum böyle?, yok yahu bence daniel de burda olsa o da çok eğlenirdi (bu sonuncusu daha çok bizim taraflardan çıkıyodu evet.) şeklinde şeyler bunlar.. ay yoruldum bak anlatasım kaçtı gene.. serviste 4 senelik lise hayatım boyunca görmemiş olduğum insanlarla tanıştık, hatta babam bile tanıştı kendileriyle, ardından millet caddesin boyunca ilerlerken, arkadaşların kimdi?, he ne arkadaşım filan değiller ben de en az senin kadar bilmiyorum isimlerini serviste tanıştık.. ardından o iki insan, babam ve ben aynı takisiyi paylaştık falan filan.. ayaklarım mahvolmuş gerçi daha kötü bi halde olucağımı düşünmüştüm ama resmen 5 kat bile çıktım o ayakkabılarla bu da ayrı bi gurur kaynağı benim için..


fonda kolbastı müziği çalmaktadır.. iki kız kalabalıkta göz göze gelir.. biri diğerinin yanına gider..
-nası oynandığını biliyo musun?
+hayır. sen?
-hayır
+çıkalım mı?
(bi kaç saniyelik bi es)
-what the fuck. çıkalım tabi.
çıkarlar ve bambaşka şeyler yaparlar ama olsundur oldukça mutludurlar çünkü o an.


bi de evet didi, dilşut, büşra, sercan, bünyamin, gizem ve caner de yukarda adı geçmeyen ama aslında gün içinde oldukça önemli yerleri olan insanlardan..

2 küçük şişe sallanıyor:

BnYmN dedi ki...

Küçük Beyoğluna giriş yaparken ceyhan'ın kız arkadasyla sarmas dolaş cktğnı asla söylemem sana. Ee yıkıkcağını biliyorum tabi =)

Büşra Mutlu dedi ki...

çok sağol bünamin gerçekten çok düşüncelisin :D neyse ufuk'a kaptırmaktan iyidir en azından :D ayy böyle diyince de ufuk'a ne demiş gibi oldum hayır efendim ufuk gayet sıradan normal bi arkadaşımız yok öle şeyler :D