A hole on the toilet wall: öğüren kadın

Sayfalar

oh my çok çılgın!

25 Temmuz 2009 Cumartesi

öğüren kadın

0 km yepisyeni fantezimiz angela bağyanla ilgili.. dün eve dönerken aklıma geldi ama tabii angela diye giremedim söze kendisini daha çok arch enemy'de öğüren bi kadın var ya sarı diye tanımlıyorum oturup isim ezberlemedim ne işim olucak kendisiyle.. her neyse diyorum ki kendisini otobüste sinirlendirseler, özellikle bu boyuna bosuna güvenen genç muavin kısmısı, ablam da çeşitli öğürtüleriyle karşılık verse, içerdekilerin hali noolur? görmek istiyorum bunu, özellikle yarım dakikalık aralarla terbiye saygı kalmamış diye yüksek sesle, başkalarına doğru ama adeta kendi kendien konuşuyomuşcasına fikir beyan eden yaşlı teyzenin suratının alıcağı ifadeyi çok merak ediyorum.. kişisel tahminim pissssmmiiii diye başlayan tepkinin kalp kriziyle sonuçlanması yönünde..

3 küçük şişe sallanıyor:

StummScream dedi ki...

angela gossow'a laf yok haddinizi biliniz =P

Sercan Guls dedi ki...

laf yok tabi. ama onları bizde düşündük büş. otobüste kızdırsalar nolur, yolda laf atsalar nolur, çocuklarına sinirlense bağırsa nolur diye.

ama en can alıcı başlığımız "sex with gossow girl" idi. üzerine kızlı erkekli olarak çok tartışmıştık.

Büşra Mutlu dedi ki...

sayın stumm bişi demedim görmek isterdim dedim :D
yaa onu ben de düşündüm sercan kuzum da o pek "sex with a girl" diye sınıflandırılamaz diye düşünüyorum.. kabus gibi be oha, mutlu edemezsen sıçtın :D