A hole on the toilet wall: rakınkoka mim geliyomuş

Sayfalar

oh my çok çılgın!

3 Temmuz 2009 Cuma

rakınkoka mim geliyomuş

öhöm öncelikle başlıktaki seviyesiz NIN esprisi için özür dilemek istiyorum, yapmasam içimde kalırdı ya da didi filan birileri yapardı zaten ve benim de bi başlığa ihtiyacım vardı.. işte şu giriş cümlesiyle aynı zamanda mime de giriş yapmış olduuum ki ilk mimim itiraf konuluymuş, stumm scream mimlemiş sağolsun.. öhöm başlıyorum o zaman..

  • katilmiş, hırsızmış, tecavüzcüymüş falan filan bu tip şeyler 40 yıl düşünsem aklıma gelip de beni korkutmazken, gece herkes uyuduğunda tuvalete gitmek, aynaya bakmak, camdan dışarı bakmak, ayağımı masanın iyice altına sokmak gibi eylemleri gerçekleştirirken adeta ölüp ölüp dirilmekteyim.. ayrıca karanlıktan fena korkarım ama ışık yanıkken de hayatta uyuyamam.. bi de florasanların ilk yanarken ışık gidip gidip geliyo ya ondan çok geriliyorum evet..
  • hiç kimse beni çok iyi tanıdığını iddia edemez, çünkü öyle biri yok, çünkü buna izin vermiyorum evet.
  • hayatta birine gidip sen bana böyle böyle yaptın, üzdün beni, kendini düzelt ve tekrar birbirimizi sevelim demem.. daha ziyade hiç olmamış gibi devam etmek ve bardağı taşıran son damlanın ardından sen zaten bana böle böle yapmıştın, bunu da yapmıştın, şimdi de bunu yaptın, o zaman haydi sana uğurlar ola şeklinde bi tarzım var.. ben istiyorum diye olmadığı gibi davranmasına gerek yok kimsenin, arkadaş kıtlığı içinde değilim çok şükür..
  • her ne kadar burnum çok kocaman, çok çirkin, çok karadeniz falan diyosam da aslında garip bi şekilde seviyorum kendisini evet..
  • şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım olmadı
  • şu an bile herşeyi itiraf etmiyorum
  • bazı insanların gerçekte küçümsenmeyi hakettiklerini düşünüyorum ve fırsat bulunca da küçümserim o insanları.. kimse kusura bakmasın ama biz bi yerlere gelicez diye kendimizi yırtarken, annesi babası okusun diye gözünün içine bakmasına rağmen onlardan aldığı parayı ikinci sınıf kafelerde barlarada yiyen, ömründe bi şey üretmemiş, bi işe yaramamış asalakları çok fena küçümserim, küçümsüyorum, küçümsiycem de evet.
  • insanlar karşıma geçip kahrolsun amerika, coca cola hayatta içmem, mc'e de gitmem, kapitalizmden nefret ediyorum diyince tepem atıyo.. salak salak ergenlik tripleriyle gelmeyin karşıma, valla küfrederim..
  • küfür demişken rüzgar yiyince ağzım bozuluyo benim.
bu kadar yeter gibi geldi çok da uzatmıyım bence ha ne dersin.. o zaman kimi mimliyorum? flying lady, sltn, serra ve can


umarım görürler de mal gibi kalmam burda di mi :D

1 küçük şişe sallanıyor:

dilsad dedi ki...

büş msn!