A hole on the toilet wall: bulmaca

Sayfalar

oh my çok çılgın!

5 Ağustos 2009 Çarşamba

bulmaca

evet bu bulmaca resmen başka dilce


bi de mesela türk insanının çengel bulmaca çözme alışkanlıkları çok garip..
çengel bulmacayı hiç boşluk kalmayana kadar bütün cevapları bulma oyunu olarak görüyoruz halbusem alttaki şifreyi çözmen yeterli..
kaç bulmaca gördüm tamamı çözülmüş ama alttaki şifreye bakılmamış bi bilsen..
ha bu arada türk insanı dedim de bunun sebebi başka milletten bulmaca çözen kimseyi izlememiş olmamdan yoksa olabilir tabii sadece türklere özgü bi şey değildir, mesela ben zimbabwelilerde de aynı potansiyeli görüyorum ama tabii önce gidip bakmak lazım, adamları yaftalamanın alemi yok bilmeden etmeden demi..


ha bi de bugün kandilmiş, kutlayıverdim kandilini de..

6 küçük şişe sallanıyor:

mimi wonka dedi ki...

Ahaha ben sevmem çengel bulmaca, kare forever. Onda şifre falan da olmuyor, en gıcık olduğum şey ise okur bulmacası diye bir şeyin olması, hangi aklı evvelin fikri bilmiyorum ama şu zamana kadar "sittir git öyle bir kelime mi var lan" demeden çözdüğün bir okur bulmacası olmamıştır.

İyi kandiller efenim, bir kandil olmadı ki biri bana harbiden de gelip "bugün kandil al sana kandil simidi" diye elleri dolu gelmiş olsun! Anca kutlayın böyle eften püften...

Büşra Mutlu dedi ki...

iyi de kandilde gidip birbirine al sana kandil simidi kandilin mübarek ola demezsin ki, akşam ebeveyn kişisini ararsın, canım kandil simidi çekti gelirken al hele dersin, o da unutmazsa alır gelir, bizde böle oluyo, bilemedim yoksa elim boş der miyim iyi kandiller :D :D

Alper dedi ki...

zimbabwe'de sudoku modaymış diye duydum ama yalan da söylüyor olabilirim...

Alper dedi ki...

Sana bi mim attım bakıvecen mi?

BnYmN dedi ki...

büüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşş
dön artık :'(

Büşra Mutlu dedi ki...

geldim gari.. kuzendeyim şu an gece istanbula yol alıveecez.. brokoli özür dilerim şimcik gördüm yazıyorum mimi hemencicik.. 12 gün geç kalmışım gerçi ama..