A hole on the toilet wall: çadırımın üstüne şıp dedi damladı

Sayfalar

oh my çok çılgın!

28 Aralık 2009 Pazartesi

çadırımın üstüne şıp dedi damladı

dünya üzerindeki en çirkin fayanslar olan fayanslarımızın durup dururken şişmesi ve patlamasını anlamlandırmaya çalışıyoruz bi süredir. çok saçma çünkü. durup dururken "pıtı ptıtıtıtı" sesleri çıkarmayı başladılar ve yerde kocaman bi şişik oluştu. altında boru filan mı patladı diyoruz ama yok zaten o şekilde olabilicek bi şey değil. böyle sanki iki yandan sıkıştırmışsın da ortadan förtlemiş gibi. sanırım evimiz küçülüyo, bilemedim tam.



gün içinde yaşadığım kısa süreli bağlantı sorunu sırasında didi'nin izle çok güzel diye aklıma soktuğu, haftalar önce indirdiğim ama bi türlü izlemeye zaman ayıramadığım into the wild'ı izledim. film çok güzel de çok ağlatıyo.

bi de iki gündür kara lahana sarması ve portakalla besleniyorum. bi de arada komşular aşure filan getiriyo çok iyi. aha yine geldi. allahım hayat çok güzel. her ne kadar yeni gelen aşurenin üstünde nar olmasa da güzel.

2 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

bizimde bi keresinde salondaki kalebodurlar çat çut kendini havaya fırlatmıştı. altında kalorifer boruları vardı nedenini ona bağladıydık. evin küçülceği hiç aklıma gelmemişti hahaha

Büşra Mutlu dedi ki...

yok arkadaş boru filan yok durduk yere saçma saçma haller aldı fayanslarımız. başka sebep bulamadım açıkçası :F