A hole on the toilet wall: eteklerimde karla geldim

Sayfalar

oh my çok çılgın!

19 Ocak 2010 Salı

eteklerimde karla geldim

biliyorum kimseye bunu yapmaya hakkım yok ama durup durup zamanında yapmış olduğumuz "dizimin yukarısında çıkan kıllara inanmıyorum" ben esprisine güldüğüm şu günlerde (valla otobüs molasında didiyi aradım ne komiğiz olm biz diye) bunu yayınlamak zorundaydım.
Савета Јовановић каже: "Ја не верујем у косе на мом уппер ноге."

malum anneanne (evet doğrusunu bildiğimi göstermek için böyle yazdım bunu yoksa yazının devamında gayet anane diye bashedicem kendisinden) kısmısımı istanbul taraflarına getirme amacıyla eskişehir'e yollanmıştım dün.

bugün de büşra'yla buluştuk, ilk defa eskişehir sınırlarında tek başıma bi yerlerden bi yerlere gitmiş olmanın haklı gururunu yaşadığımdan bahsetmek isterdim elbet ama zaten el kadar yer tramvaya biniyosun bi ucundan öbürüne gitmek yarım saat.. o yüzden böyle bi şeyle övünmek yön bulma becerilerime bi hakaret olur diye düşünüyorum ve sesimi çıkarmıyorum. her neyse takıldık ettik işte, sınırsızdan girdik adalar diyolar sanırım ordaki bi cafeden çıktık. tüm bu süreç çinde sabah gayet güzel olan (yengem öyle dedi) hava buz gibi bi yağmura ve çok geçmeden tipiye döndü. iç anadolu soğuğu görmüş oldum ben de.. allah düşmanıma yaşatmasın olm, yemin ediyorum istanbul'da iyi yaşıyoruz.. elim, ayağım, yüzüm, gözüm her bi yanım dondu resmen.

plan yarın istanbul yolu tutmak şeklindeydi ama dayım ananemi doktora götürücekmiş yani 2 gün kadar daha buradayız gibi görünüyo. her şey iyi güzel de kıyafetim yok tamı tamına 1 (yazıyla bir) çift temiz çorabım kaldı.. hayırlısı artık yabılcak bişi yok, evdeyim bundan sonra..

bak şimdi aklıma geldi, gelirken otobüste kulaklık veriyolar ya.. bu sefer aldım onu, böyle radyolar filan var garip garip.. radyo gibi de değil de işte.. mesela bi tanesi var ki resmen gitarlı müzik diye kategorize edilmiş, belli. 6 saatte can çıkartıcak indielikteki şarkılardan (indielik, hıhı) girdi, kulak parçalayan örgörögöröggööööögh metal parçalarından çıktı.. gel gör ki bu kadar geniş bi seçkiden sonra zihnimde en çok yer eden insan avril lavigne oldu. bunca yıl yüce güçler tarafından korunmuşum resmen de bilememişim. cesaretin varsa kendisinin when you're gone isimli eserini kulaklıkla dinlemeyi dene.. televizyondan filan izlemek gibi değil, resmen insanın ruhunda derin yaralar açıyo.

bi de şarkı filan demişken. yaklaşık 7 yıl sonra yaşadığım this love aydınlanmasını da söylemesem olmicak. feyste bi karaoke videosu izlerken yaşadım.. insanın bi anda yıllarca en naif duygular ve ibicik übücük halleriyle söylediği şarkıda "I tried my best to feed her appetite /
Keep her coming every night / So hard to keep her satisfied" gibi bi kısım olduğunu fark etmesi çok garipmiş.. lan lan lan diye kaldım mesela ben. azıcık gerizekalılık var herhal, 7 sene sürer mi arkadaş insanın şunu fark etmesi.


neyse bu kadar söliceklerim hadi kal sağlıcakla.

4 küçük şişe sallanıyor:

gürültü dedi ki...

http://hollywoodgossip.blogcu.com/golden-globe-faciasi-mo-nique/6846643

bi de şu varmış efsane:D

Büşra Mutlu dedi ki...

ohohohooo çok fenaymış bu da :D

gürültü dedi ki...

belden aşağsı başka bi cinse aitmiş izlenimi yarattı:D

Büşra Mutlu dedi ki...

evet yahu insanın aklı almıyo beynimi yedim burda.