A hole on the toilet wall: orta 2'den beri gururla

Sayfalar

oh my çok çılgın!

6 Ocak 2010 Çarşamba

orta 2'den beri gururla

eski insan


bunu farketmem 10 yıl sürdüğü için azıcık utanmıyorum desem yalan olur ama başka yüzyılda kaldık yahu! sonuna doğmuş olsak da başka yüzyılı yaşadık. yani öncesini neyin de biliyoruz ediyoruz, ama işte ilerde bu yüzden dinozor dicekler bize. pek fena.

malum cumartesi şebnem ferah'ın benim adım orman'ının galası var (böyle diyince daha kuul oluyo, o kadar para verdim çok özel bi etkinlikmiş muamelesi yabıcam kendisine, halbuki bildiğin konser) dört bi koldan şarkı ezberlemeye çalışıyoruz, yok böyle bi şey. bu gidişle cumartesiye şebnem ferah neyin göresim kalmıycak.

bi de şu son bi süredir nası bi uyuşukluk bastı her yanımı bilemezsin. yattığım yerden kalkamıyorum, 12 saatten az uyku kesmiyo, hiç bi faydalı aktiviteye el süresim yok. halbuki insan der şu yoldaki taşı kenara ittirivereyim, bi iyiliğim dokunsun, salih amel sahibi neyin olayım. koyim salih ameline diyip üstünden atlayasım var o taşın. bu arada yoldaki taş örneği ortaokuldaki din öğretmeninden miras, bunca sene bi salih amel bi de say var unutamadığım. nası öğrettiyse artık.

lanet olsun bu saydam duvarlara. kendileri ne diye tanımlıyolar bilemiyorum ama bence gren'in yaptığı müziğe progressive'e beş kala denmeli.

bak mesela ben bi üst paragrafla bunun arasındaki sürede yemekhaneye gittim geldim ama söylemesem hiç de bilemiycektin. demek ki neymiş, herşeye amma da hakim değilmişin. neden böyle uyuz uyuz mesaj verme kaygıları ben de bilemedim. pek antipatik.

ya bi de bi arkadaşım var -şu her zaman bahsettiğim- sevgilileri sürekli dğeişiyo ama feysbuka baksan her seferinde bu kız hayatının aşkını bulmuş diyosun. çok garip, mütemadiyen samimiyetini sorguluyorum..

o değil de alper'in doğum günüymüş bugün, feysbuktan gördüm. iyi ki doğmuşun alper :)

google görsellerde bubik arattım, hiç bi şey çıkmadı. bubikoğlu ne ola ki?

5 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

bilemiycekmişiz vallahi. o değil de 101 days of BOUN noldu?

Büşra Mutlu dedi ki...

hala kolumda.. fotoğraf makinası bulamadım, çekemedim fotoğrafını.

gürültü dedi ki...

şebnemin albüm gözel miymiş

Alper dedi ki...

Aneeeeem teşekkürlerrrr :*

Kim mutlu olmuş ki? :))

Büşra Mutlu dedi ki...

@gürültü: gözeeel. hani öyle çok ilginç, yepyeni, mizükte devrim yaptım ben halleri yok ama şebnem ferah albümü işte dinlettiriyo kendisini bi şekilde :D

@brokoli: ne dimek. bu anın tadını çıkar seneye kadar yok daha :D