A hole on the toilet wall: duvara samimiyetsizi döşediysen üzgünüm dostum sen de hak ediyosun o "doğum günümü kutlayan herkese teşekküler"i.

Sayfalar

oh my çok çılgın!

2 Nisan 2010 Cuma

duvara samimiyetsizi döşediysen üzgünüm dostum sen de hak ediyosun o "doğum günümü kutlayan herkese teşekküler"i.


naber?

saat şu an 03:37. yatınca öksürmeye başladığım için uyuyamadım, mecburi bi sabahlama hali içindeyim. 8 tanesini alınca bardağın hediye verildiği knorr domatesli çorbamı içiyorum şu an. tuvalete gitsem çok iyi olucak ama uzak olduğu için yanaşmıyorum. msnimde 1'i çevirimdışı, diğeri bizzat ben, 2'si nerde nasıl ekleştiğimizi bilmediğim ve bi tanesi de liseden bi eleman olmak üzere 5 kişi online. ekşide doğru düzgün bişiler dönmüyo, didi'ye de mesaj attım ama uyuyo sanırım geri dönmedi halbuki ne güzel şeyler söylicektim. İşte tam bu sırada blog sevmeyen insan berkan'ın led zeppelin dinlemiyo olmam (kashmir zeppelincisi olmak) gerçeğini fark etmesi ve dahası bunu unutmaması sebebiyle aldığı pek güzide ve 19'umun ilk doğum günü hediyesi led zeppelin albümümü dinliyodum. sonra doğum günü dedim, aa hala evde internet yok dedim (fatura ödemiyoruz biz böyle insanlarız, puh bize) yarın da gidicem ya şimdi dedim, birazdan yapacağım pek mühim açıklamaları yapmak için başka bi fırsatım olmayabilir dedim. dilşuttan süpriz doğum günü partisi ısmarladıktan sonra, kamon men dedim madem 19 oluyorum, madem o lanet gün geldi çattı, o zaman bu işi olması gerektiği gibi yapiyim.

olay şu: ne zaman ki birinin doğum günü geliyo, o zaman feysbuktaki duvarı "iyi ki doğmuşsun canım :D", "nice mutlu senelere.." gibi samimiyetsiz doğum günü kutlamarıyla doluyo. ben buna ifrit oluyorum arkadaşım. hayır yani umrunda değilse, ne biliyim aylardır yıllardır görmediysen, adamın sesini neyin unuttuysan hiç kutlama. sağda çıkıyo diye kutlamak zorunda değilsin. telefon olayı kasıyo onu ben de anlıyorum da, orda bi de özel mesaj var. bi tuşa fazla basıyosun daha böyle kişisel, daha cici, daha samimi oluyo. sonra deme cevap vermedi, dayamış iletiye herkes sağolsunu geçiştirmiş filan.


bunun üstüne de kimse kutlamicak bence. ben olsam kutlamazdım yani. ama sen kutla. 4'ünde bak tam. zaten en çok seni seviyorum, valla.

1 küçük şişe sallanıyor:

BnYmN dedi ki...

"iyi ki doğmuşsun canım :D", "nice mutlu senelere.."