A hole on the toilet wall: yüzyılın tanışma hikayesini dinledim bugün. çok kibarsın diyen kıza ne sandın yarraaam diye cevap veren bi erkek söz konusu bu hikayede.

Sayfalar

oh my çok çılgın!

9 Nisan 2010 Cuma

yüzyılın tanışma hikayesini dinledim bugün. çok kibarsın diyen kıza ne sandın yarraaam diye cevap veren bi erkek söz konusu bu hikayede.


naber?

iki gündür sokak kızı oldum, odaya gelmez oldum. güzel oldu ama. bu hafta nası geçti bilemedim hiç. en son bıraktığımda showband'e gittim bayıldım demiştim ertesi günden yani dünden devam ediyorum o zaman.

dün oda arkadaşlarımla geç doğum günü kutlaması yaptık. bol miktarda sıvı alımı, harika kafalar, hadi gençler kopuyoruz halleri derken nerdeyse iyileşmek üzere olan şahsım kendini tekrar hastalığın kollarında buldu. neyse diyorum, değdi diyorum ama keşke artık sesim düzelse demekten de kendimi alamıyorum. öksürük tamam da insanın sesinin götünden çıkması çok kötü bi şey.

bugün de derste natural born killers'ı izledik. böylece izlenmesi gereken ama henüz izlemediğim ünlü filmler listesinden bi ismin daha üstünü çizivermiş oldum (yess). çok kral filmmiş. hep diyorum 90'larda çekilmiş filmlerde bişi var hepsi çok güzel oluyo diye. çözemedim daha ne olduğunu ama var bi şey, biliyorum bunu.

akşam da taksim yolu tuttum.damla kuzumu resmen aylardır görmediğimden pek tabii özlemişim. narod, müge, eda (bugün tanıştım kendisiyle. o da pek bi şeker imiş.) küçük beyoğlu, gelmek bilmeyen sandviçler, genco, tuvalete gidince yapılan dedikodu, oha çok şekermiş laağn derken sonunda sorumluluk sahibi bi genç gibi yurduma gideyim de röportaj çözümleyeyim hele önerim, sıcak çikolata karşı önerisiyle hiç zorlanmadan geri püskürmesi, beatles'ın görmediğim yerleri, langırt. güzeldi.

sonuç olarak: ayın 21'inde showband'i ikinci kez izlicem. gece gezmelerini sıklaştırmak çok iyi fikir. 90'larda yapılmış bi filmin kötü olması çok zor, buldun mu izle. damlaya da daha çok ses ediyim bence.





bitiricektim ama içimde kaldı dur şunu da söyliyim gitmeden: kelimeleri çok yuvarlayanın ingilizceden anlamayan gözündeki imajına da hastayım. nerde kelimeleri yuvarlayan birini görse aksan sahibi, çok güzel konuşuyo filan sanıyo, hayranlıkla bakıyo ya işte o zaman te allah belanızı vermeyeden başka bi şey gelmiyo aklıma. çok çirkin.

6 küçük şişe sallanıyor:

ferdagokturkince dedi ki...

gece gezmeleri süper.. bizde de olsa keşke!

Büşra Mutlu dedi ki...

olsun yahu gece gezmelerinle aranda ne engel var söyle çözelim :)

ferdagokturkince dedi ki...

amasya'da her yer akşam 5 'te japanıyor bebeyim. emekli insan şehri burası.

Büşra Mutlu dedi ki...

haa evet o konuda yapılabilicek bişi yokmuş. aman boşver yahu çok da mühim bişi diil yahu.

Adsız dedi ki...

Hi everyone


Use http://www.BuySellDirect.net new advance ebay website. to sell your new and used products to your local market only and/or the international market. You can even charge taxes for your local market. It is a free service to buyers and sellers.


Their service is rock solid and FREE. http://www.BuySellDirect.net is the one I need

Adsız dedi ki...

Hi everyone


http://www.BuySellDirect.net is like having a FREE advance ebay to sell your new or used products.


http://www.BuySellDirect.net 100% free service is all you need to make money every month.