A hole on the toilet wall: bi daha yanımda "güzellik de ayrı dert yaa" diyen ilk insanın ağzına çok fena vurucam

Sayfalar

oh my çok çılgın!

23 Mayıs 2010 Pazar

bi daha yanımda "güzellik de ayrı dert yaa" diyen ilk insanın ağzına çok fena vurucam


 bu da dünyanın en büyük yalanı mesela


kalabalık mekanlarda engelliler/çevre/çocuklar filan için dergi satmaya çalışan insanlar var malum. ve sanmıyorum ki şunu okuyan insanlardan herhangi birisi bu insanlardan en az birisiyle karşı karşıya kalmış olmasın. dolayısıyla hepinizin bu insanların ısrarcılıkları ve almazsan hayınsın, umursamazın tekisin, dünyanın en iğrencisin tavırlarından haberdar olduğunuzu düşünüyorum. düşünüyorum ve bu geçmişteki anılarımdan birini canlandırıyo hemen:


geçen sene bi zamanlar. bakırköy meydanı. ben ve bişiler satmaya çalışan bi palyaço. yavaş yavaş yükselen seslerimiz ve en nihayetinde gerçek bi görsel şölen.. bi palyaçoyla sokağın ortasında bağırışıyoruz..

karşımdakinin bi palyaço olması dışında hiç bi enteresan öğe barındırmayan bu anı -çünkü sokakta bişiler satmaya çalışan insanlarla dalaşmak için çoğu zaman sadece "ilgienmiyorum" demeniz yeterli- geçtiğimiz perşembe kuzenceğizimle taksim'de dolanırken beni bambaşka bi gerçekle yüzleştirdi. konuyla ilgili bi background oluşturması açısından kuzenimin gayet güzel bi yüze, boya da olsa sarı saçlara sahip olduğunu ve tahminimce minimum 80b sütyen giydiğini belirtmem gerek.. o zaman küçük bi flashback daha:

-bıdı bıdı için dergi bişiler satıyoruz destek olmak ister misiniz?
+hayır ilgilenmiyorum sağolun.
-peki, teşekkür ederim.. iyi akşamlar, kendinize iyi bakın. gördüğüm kadarıyla şimdiye kadar gayet iyi bakmışsınız zaten. (sevimli sevimli haller)



oldukça net bi şekilde görüldüğü gibi güzel kız hayatın her alanında olduğu gibi sokakta bişiler satan sinir bozucu insanlarla başa çıkma konusunda da diğer kızlardan önde. hayat hiç adil değilsin olm. satıcı çocuk sen de tam bi yavşaksın zaten.

9 küçük şişe sallanıyor:

nam-ı diğer dedi ki...

ohannes.

Büşra Mutlu dedi ki...

sen niye şaşırıyosun, sana da yabıyolardır böyle. minyon güzelisin sonuçta.

nam-ı diğer dedi ki...

yaa büşüü, şöyle yazma demedim mi, sonra ben uğraşıyorum peşimdekilerler ama :((888((888sekizsekiz

Büşra Mutlu dedi ki...

her seferinde üşenmeden şu sekiz sekizleri yazmanın dünya üstünde seni en çok takdir ettiğim konulardan biri olduğunu biliyor muydun?

nam-ı diğer dedi ki...

işim bu.

beyzaburcak dedi ki...

"güzellik rahat nedir bilmez." (blair)xoxo :D

Büşra Mutlu dedi ki...

o başka bi yerde kullanılıyo canım sen tam bilemedin :)

troublegumm dedi ki...

büşra 3 gündür yeni yazını okumadık, isyanlardayız bilesin.

Büşra Mutlu dedi ki...

geliyo geliyo.