A hole on the toilet wall: o kadar yorgunum ki görsel bile aramaya kasıcak halim yok

Sayfalar

oh my çok çılgın!

14 Mayıs 2010 Cuma

o kadar yorgunum ki görsel bile aramaya kasıcak halim yok

naber?

ben yorgunluktan ölmek üzereyim.

bir athena dinlemeyen olarak gittim ve konserlerinde tepiştim. (çok da fazla tepişmedim gerçi.. makul ölçülerde) adamlar iyi. iyi yani.. eğlenceli filan, rastlarsan çekinme git.

ondan önce de radyo boğaziçi ödülleri vardı. böyle başarısız bi organizasyon yapmayı başardıkları için kendilerini tebrik etmek istiyorum.. sen o kadar adamı oraya çağır ve o kadar sönük ve bayık bi tören çıksın ortaya cidden büyük bi başarı.

zaten olay bildiğin karşılıklı ego şişirmece. adamlar geliyo, bizimkiler onlara ödül veriyo, şöyle cansın böyle balsın.. ödülü alan sahneye çıkıp siz şöyle zekisiniz, böyle kralsınız.. hıhı evet.

çok uykum olduğundan sebe hemen gidip uyucam ama ondan önce belirtmem gereken bi şey daha var ki o da şu: sarhoş adamla sorunum yok. hele tanıdığım insansa, gerçek sarhoşun saçmalamasına katlanabilirim. hatta kimisi baya şeker oluyo ama katlanamadığım bi grup insan var ki onlar da sarhoş ayağına yatanlar. sarhoş olmadığı halde, bi triplere girenler, bi yavşayanlar, bi bile bile mallaşanlar.. anlamıyoruz çünkü biz, gerizekalıyız. sarhoş filan değilsin işte, yapma şunu.



neyse gittim o zaman.

3 küçük şişe sallanıyor:

beyzaburcak dedi ki...

tam da şu anda "büşraaaa gibisii yooook." demek istiyorum.(bkz.sarhoş büşra)

Büşra Mutlu dedi ki...

çünkü onun sarhoşluğu çok tatlı oluyo. efsane diyaloglar çıkıyo, o başka..

(bu arada büşra mı hö? e sen kimsin? diye düşünenler için. büşü olan benim, büşra olan başka)

beyzaburcak dedi ki...

yorumu yazarken böle bi anlam karmaşası olabilir die düşünmüştüm ama ekstradan oraya parantez açmaya üşenmiştim söylediğin iyi oldu :)